Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Carne

Ingrediente
75 gr. macaroane, 80 gr. carne de vaca fiarta, 5 ml ulei, o lingura iaurt, 2 linguri suc de rosii, sare, verdeata

Preparare
Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in straturi alternative intr-un vas presarat cu faina, pina se umple. Se pune vasul intr-o tava cu apa calda si se lasa la cuptor 10-15 minute.

Servire
Budinca se serveste cu sucul de rosii amestecat cu iaurt

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Usoare
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Tarta Cu Ceapa
Tagliatele Con Verdure E Speck (taietei Cu Verdeturi Si Carne Afumata)
Paste Cu Conopida
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Spaghete Cu Muschiulet Si Ciuperci
Spaghete Milaneze
Al Tonno
Paste Cu Nuci
Spaghette Maroc (arabesti)
Piroge Cu Sunca
Paste Cu Sos De Smintina
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Spaghete Marocane
Pizza Cu Rosii Si Costita
Macaroane Cu Spanac
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Lasagna Mexicana
 

Top Retete Culinare