Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pasticcio

Ingrediente
2 cani de fussili, 1 lingura ulei, 4 linguri smintina, sare, rosmarin. Sos: 2 linguri ulei, 1 ceapa taiata fin, 1 ardei rosu taiat marunt, 2 catei de usturoi tocati, jumatate de kg. carne tocata de vita, 420 gr. de rosii din conserva taiate, o ceasca vin

Preparare
Sosul: se caleste ceapa cu ardeiul trei minute. Se adauga usturoiul si se mai caleste un minut. Se pune carnea si se rumeneste. Cind e rumena carnea, se adauga rosiile si vinul si se fierbe la foc mic pina se ingroasa sosul bine (cel putin 20 de minute). Se pune patrunjelul la sfirsit si se sareaza si pipereaza dupa gust. Pastele se fierb in apa cu sarea si uleiul. Se scurg si se pun intr-un castron unde se amesteca cu smintina. Pentru topping se bat ouale cu iaurtul si se pune un praf de sare si piper. Intr-un vas care merge la cuptor si uns cu ulei se pune jumatatea din cantitatea de paste peste care se pune jumatate din cantitatea de sos. Se repeta straturile. Se acopera cu toppingul si se presara cascavalul. Se coace jumatate de ora la foc potrivit pina e rumena deasupra.

Servire
Se garniseste cu rosmarin si se serveste cu o salata.

Durata
1 h5 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Fusilli Cu Organe De Pui
Pizza Cu Sunca Si Masline
Salata Italiana Picanta
Macaroane Cu Spanac
Spaghetti Picante
Paste Cu Nuci
Spaghete Carbonara
Piroge Cu Sunca
Macaroane Cu Sos Vinatoresc (din Ungaria)
Fidea Cu Usturoi Si Ciuperci
Pasta Cu Sos De Frisca
Pasta Carbonara
Spaghetti Cu Brinza Si Ou
Paste Cu Ton
Tagliatele Con Verdure E Speck (taietei Cu Verdeturi Si Carne Afumata)
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Pasta Alfredo
Budinca De Macaroane Cu Brinza Si Sos De Rosii
Budinca Cu Macaroane Dulce
Macaroane Cu Ciuperci Si Salam
 

Top Retete Culinare