Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macaroane

Ingrediente
250 gr. migdale dulci, 4-5 migdale amare, 250 gr. zahar, 250 gr. zahar pisat, 7 oua

Preparare
Se curata 250 gr. migdale dulci si 4-5 migdale amare. Se usuca pe o hartie, si nu la foc, ca sa nu se rumeneasca. Se piseaza impreuna cu 250 gr. zahar bucati. Se cerne intr-un castron si se amesteca cu inca 200 gr. zahar pisat. Se adauga, pe rand, 3 albusuri nebatute, frecand mereu, pana se face ca o crema. Deoparte, se bat 4 albusuri spuma si 50 gr. zahar pisat. Se amesteca usor cu crema de migdale. Se toarna cu cornetul pe o foaie de hartie alba, turtite de 3-4 cm diametru. Se umezesc cu o pensula cu apa, se presara zahar pisat, se aseaza cu tot cu hartie in tava, si se coc vreo 20 de minute la foc slab. Se scot cat sunt calde, umezind usor hartia pe dos.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Carbonara
Pizza Cu Taitei
Paste Cu Nuci
Salata Cu Creveti
Macaroane Cu Branza
Paste Fainoase Cu Lamiie
Vis Cu Paste
Fettucini Alfredo
Spaghete Marocane
Macaroane Cu Carne In Foaie
Macaroane Cu Carne Si Ceapa
Spaghetti Cu Ciuperci
Macaroane Cu Carne
Pasta Primavera Condimentate
Macaroane Cu Brinza
Pizza Cu Praz
Macaroane Cu Ciuperci
Penne Alla Carbonara
Pasta Alfredo
Spaghetti Alla Carbonara
 

Top Retete Culinare