Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Taitei Cu Carne Si Brinza

Ingrediente
500 g taitei, 2 catei usturoi, 3 cepe mari, 3 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, curry, 1/2 legatura ceapa verde, 200 g cascaval ras.

Preparare
Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga condimente. Ceapa verde se toaca fin si se adauga la final peste carne. Se amesteca taiteii scursi cu compozitia de carne si se pun intr-o forma rezistenta la cuptor. Se presara deasupra cascavalul ras si se pun 15-20 min la cuptor. Se garniseste cu patrunjel tocat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Cu Conserva De Ton
Pasta Alfredo
Macaroane Cu Carne Si Ceapa
Paste Cu Sos De Smintina
Tagliatelle Cu Chiftelute
Tortelini
Fisilli Cu Dovlecei
Paste Cu Ton
Macaroane Cu Varza
Musaca De Taitei
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Macaroane Cu Branza
Lasagna Fina Cu Spanac
Paste Cu Clatite
Blat De Pizza A`la Razvan
Paste Cu Nuci
Al Tonno
Spaghete Cu Sunca
Gniochi (crochete De Cartofi)
Tagliatele Cu Broccoli Si Costita
 

Top Retete Culinare