Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vis Cu Paste

Ingrediente
16 foi lasagna, sare, 400 g carne tocata, un dovlecel mic, 2 morcovi, 170 g smantana, o lingura de unt, 2 linguri faina, 500 ml lapte, 150 ml vin alb, 50 g branza topita, 100 g cascaval ras.

Preparare
Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se prajeste in ulei, se adauga morcovii si dovlecelul curatat si taiat cuburi, 150 ml smantana. Se lasa sa se racoreasca putin si se pun 2 oua, condimente. Se caleste faina in unt, se adauga laptele si vinul, se amesteca sa nu se formeze cocoloase si se fierbr. Se inglobeaza restul de smantana, branza topita, sare, piper. Se unge cu unt o forma de sufleu. Compozitia de carne si legume se repartizeaza pe foile de lasagna, se ruleaza si se aseaza in forma. Se toarna sosul si se presara cu cascaval. Se pun la cuptor pentru 50 min.

Servire
Se servesc fierbinti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Lasagna Fina Cu Spanac
Taitei Cu Carne Si Brinza
Spaghette Maroc (arabesti)
Paste Usoare
Lasagna
Pasta Primavera Vegetariene
Salata De Macaroane Cu Ton
Pasta Primavera
Pasta Alfredo
Spaghete Cu Carne
Vis Cu Paste
Spaghete Carbonara
Pizza Cu Sunca Si Masline
Macaroane Cu Varza
Spaghetti A La Fiorentina
Paste Cu Conserva De Ton
Macaroane Gratinate
Lasagne Cu Sos De Rosii Si Carne
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Lasagna Cu Sos De Carne
 

Top Retete Culinare