Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vis Cu Paste

Ingrediente
16 foi lasagna, sare, 400 g carne tocata, un dovlecel mic, 2 morcovi, 170 g smantana, o lingura de unt, 2 linguri faina, 500 ml lapte, 150 ml vin alb, 50 g branza topita, 100 g cascaval ras.

Preparare
Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se prajeste in ulei, se adauga morcovii si dovlecelul curatat si taiat cuburi, 150 ml smantana. Se lasa sa se racoreasca putin si se pun 2 oua, condimente. Se caleste faina in unt, se adauga laptele si vinul, se amesteca sa nu se formeze cocoloase si se fierbr. Se inglobeaza restul de smantana, branza topita, sare, piper. Se unge cu unt o forma de sufleu. Compozitia de carne si legume se repartizeaza pe foile de lasagna, se ruleaza si se aseaza in forma. Se toarna sosul si se presara cu cascaval. Se pun la cuptor pentru 50 min.

Servire
Se servesc fierbinti.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Tarta Cu Ciuperci Si Sunca
Gratin Cu Paste
Paste Cu Carne Tocata
Pizza Tonno- Ciuff
Macaroane Cu Brinza
Penne Alla Puttanesca
Taitei Cu Carne Si Brinza
Taitei Cu Lapte
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Budinca Cu Macaroane Dulce
Paste A La Matty
Lasagna Mexicana
Salata De Macaroane Cu Suc De Rosii
Lasagne Cu Carne Tocata
Taitei Cu Nuci
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Pastitzio
Spaghetti Alla Carbonara
Linguinne A La Peperonata
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
 

Top Retete Culinare