Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Paste Cu Conserva De Ton

Ingrediente
400gr paste, 1 conserva de ton in ulei, 2 linguri bulion(sau suc de rosii), jumatate pachet unt, parmezan, oregano, busuioc,maggi de legume, lamaie, sare si piper

Preparare
Se pune o oala de apa la fiert cu sare.Cand apa clocoteste se pun pastele si putin ulei ca sa nu se lipeasca(daca pastele sunt italienesti nu e necesar uleiul).Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei si se fierb cat timp scrie pe ambalajul pastelor. Intre timp se face sosul: Se toarna intr-o oala sau tigaie conserva de ton si se paseaza la foc mic pana cand devine ca o pasta. Separat se pun 2 linguri de bulion, care se dilueaza cu putina apa in care se pune maggi, oregano, busuioc, sare si piper, lamaie. Se amesteca si apoi se toarna peste ton. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade si devine un sos. Cand sunt gata pastele, se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece. Separat, intr-o oala se pune pe foc la topit untul si peste el se toarna pastele si apoi parmezan. Se amesteca tot timpul pana se topeste parmezanul, apoi se inchide focul. Se pun pastele pe o farfurie si peste se toarna sosul.

Servire
Se servesc calde. Se poate orna cu putina verdeata.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Crochete De Macaroane
Pasta Primavera Vegetariene
Carbonara Italiana!
Blat De Pizza A`la Razvan
Pizza
Carbonara A La Italia
Macaroane Cu Varza
Taitei Cu Parmezan Si Sos De Rosii
Paste Cu Clatite
Pastitzio
Lasagna Cu Sos De Carne
Pasta Primavera
Taitei Cu Nuci
Placinta Cu Macaroane
Paste A La Florin
Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Spaghete Carbonara
Gniochi (crochete De Cartofi)
Spaghete Bologneze
Spaghetti Alla Putanesca
 

Top Retete Culinare