Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Lapte

Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte

Preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Paste Spirale Cu Pui Si Bere
Spaghete Italienesti Cu Rosii Si Costita
Budinca De Macaroane Cu Carne
Budinca Cu Macaroane Si Sunca
Budinca De Macaroane Cu Sunca
Macaroane Cu Carne
Lasagna Cu Carne De Pui
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Spaghete Cu Maioneza
Paste Fainoase Cu Lamiie
Paste Cu Sos De Smintina
Spaghette Maroc (arabesti)
Pasta Cu Sos De Frisca
Macaroane Cu Carne In Foaie
Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Paste A La Matty
Salata Italiana Picanta
Tortelini
Fusilli Cu Organe De Pui
Spaghete Cu Carne
 

Top Retete Culinare