Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Lapte

Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte

Preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Pizza Ioana
Taitei Cu Brinza De Vaci
Spaghette Maroc (arabesti)
Paste Fainoase Cu Lamiie
Pizza Rapida
Macaroane Cu Brinza Sau Parmezan
Pizza Comoda
Spaghete Italienesti Cu Rosii Si Costita
Lasagna Mexicana
Spaghete Cu Usturoi, Ulei Si Ardei
Pizza Cu Praz
Paste Cu Sos
Paste Cu Sos De Frisca Si Ciuperci
Paste Picante
Spaghete Marocane
Spaghete Cu Sunca
Paste In Alb
Pasta Cu Sos De Frisca
Paste Cu Ciuperci
Macaroane Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare