Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Lapte

Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte

Preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Tarta Cu Ceapa
Tarta Cu Ciuperci Si Sunca
Cus-cus
Taitei Cu Brinza De Vaci
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Pizza Cu Sunca Si Masline
Carbonara A La Italia
Paste Cu Ton
Paste Cu 4 Feluri De Brinza
Musaca De Macaroane
Carbonara Italiana!
Macaroane Cu Ciuperci
Vis Cu Paste
Paste Fainoase Cu Lamiie
Paste Cu Conserva De Ton
Piroge Cu Sunca
Mini Pizza Rapide
Placinta Cu Macaroane
Paste Cu Vinete La Cuptor
Tortelini
 

Top Retete Culinare