Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Lapte

Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte

Preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Lasagna Cu Legume Si Sos De Rosii
Spaghete Cu Carne
Fusilli Cu Organe De Pui
Mini Pizza Rapide
Paste Cu Vinete La Cuptor
Penne Alla Puttanesca
Pizza Cu Praz
Fisilli Cu Dovlecei
Budinca De Macaroane Cu Lapte
Pasta Primavera
Linguinne A La Peperonata
Macaroane Cu Carne
Tarta Cu Rosii Si Mozzarella
Macaroane Cu Vegeta
Paste Usoare
Paste Cu Conserva De Ton
Blat De Pizza A`la Razvan
Paste Cu Sos
Carbonara A La Italia
Spaghete Cu Creveti
 

Top Retete Culinare