Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Macaroane Cu Lapte

Ingrediente
½ kg macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, ½ pahar unt, ½ litru lapte

Preparare
Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu cascaval sau cu brinza rasa. Se bat ouale cu zaharul si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si se da la cuptor sa se coaca timp de 25-30 minute, pina cind macaroanele se rumenesc(in budinca se poate pune numai cascaval sau numai zahar).

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Paste Si Pizza

Lasagna Mexicana
Crochete De Macaroane
Gratin Cu Paste
Taitei Cu Nuci
Pizza Vegetariana
Sufleu De Taitei Cu Carne Tocata
Paste Cu Sos De Smintina
Pizza Comoda
Budinca De Taitei Cu Brinza Si Salam
Gniochi (crochete De Cartofi)
Paste Cu Usturoi (garlic Pasta)
Lasagna Cu Carne Si Ciuperci
Paste Picante
Macaroane Cu Brinza Si Oua
Lasagna Cu Sos De Carne
Fusilli Cu Organe De Pui
Carbonara
Penne Alla Carbonara
Super Pizza
Linguinne A La Peperonata
 

Top Retete Culinare