Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Rasol Cu Legume

Ingrediente
1 kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama de lamiie, 2 linguri ulei, 2-3 cartofi, sare

Preparare
Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat cu 1 kg apa, putina sare, piper si foaie de dafin. Se lasa sa fiarba pina cind se moaie zarzavatul, apoi se trage cratita de la foc, se pun cartofii taiati in sferturi, se lasa sa dea 2-3 clocote apoi bucatile de peste. Se lasa sa fiarba la foc incet si acoperit cu capac pina cind pestele si cartofii sint gata. Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul unei farfurii de servit, iar in jurul lui se aranjeaza cartofii si zarzavatul fiert. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si cu 2-3 linguri din zeama in care a fiert pestele, se toarna peste peste si peste legume, apoi se presara cu patrunjel tocat.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Crap Cu Verdeata
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Salau In Sos De Riesling
Crap Umplut Cu Orez
Snitel De Peste
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Cu Sos De Smintina
Salau Polonez Rapid
File De Peste Cu Ciuperci
Peste Teriyaki
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Sufleu Din Peste
Rasol De Peste Cu Legume
Pastrav Umplut
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Crap Cu Varza
Chiftelute Din Peste
Crap Prajit
Peste Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare