Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Rasol Cu Legume

Ingrediente
1 kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama de lamiie, 2 linguri ulei, 2-3 cartofi, sare

Preparare
Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat cu 1 kg apa, putina sare, piper si foaie de dafin. Se lasa sa fiarba pina cind se moaie zarzavatul, apoi se trage cratita de la foc, se pun cartofii taiati in sferturi, se lasa sa dea 2-3 clocote apoi bucatile de peste. Se lasa sa fiarba la foc incet si acoperit cu capac pina cind pestele si cartofii sint gata. Dupa ce s-a racit, pestele se scoate din cratita asezindu-l in mijlocul unei farfurii de servit, iar in jurul lui se aranjeaza cartofii si zarzavatul fiert. Se amesteca uleiul cu zeama de lamiie si cu 2-3 linguri din zeama in care a fiert pestele, se toarna peste peste si peste legume, apoi se presara cu patrunjel tocat.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Peste La Cuptor Pe Taietei
Saramura De Crap Aromata
Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Biban In Saramura
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Mincare De Somn Cu Rosii
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Salau In Sos De Riesling
Crap Umplut Cu Orez
Crap Cu Ciuperci
Peste Prajit In Aluat
File De Cod Cu Cascaval
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Filets De Salau
Pastravi Cu Migdale
Plachie De Crap In Vin
 

Top Retete Culinare