Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau Mic Pane

Ingrediente
1 kg salau mic, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, pesmet, sare, 1 lamiie, 4-5 linguri ulei

Preparare
Se curata salaii, se spala, se sareaza si se lasa sa stea ½ de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet curat, se da prin oul batu cu o lingura de lapte, prin faina, apoi din nou prin ou si prin pesmet. Se tine pestele cu o mina de cap, iar cu cealalta mina de coada si se tavaleste bine prin pesmet, astfel incit sa fie peste tot si uniform imbracat in pesmet. Se prajeste in ulei incins, la foc mic, pentru ca sa se rumeneasca frumos, fara sa se arda. Se asaza pe farfurie Se garniseste cu lamiie taiata sferturi.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Ciuperci
Tarta Cu Creveti Si Chili
Salau La Gratar
Peste Cu Sos La Cuptor
Crap La Cuptor
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Pastravi La Gratar
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Crap Cu Arpagic
Filets De Salau
Peste Inabusit
Peste Cu Sos De Smintina
Crap La Cuptor Pescaresc
Rasol De Peste Cu Legume
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Plachie De Peste
Peste Pe Legume
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Peste La Gratin Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare