Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Cu Usturoi Si Lamiie

Ingrediente
1 kg peste, 4-5 cepe, 1 catel de usturoi, sare, piper, ½ lamiie, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet

Preparare
Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putina apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cind acestea sint fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atit cit sa se acopere pestele; se tine la foc mic 25-30 minute. Se asaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata. Se da la rece unde sosul se gelatinizeaza. A doua zi, se garniseste cu felii de lamiie si hrean ras.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crap Umplut Cu Nuci
Crap Cu Arpagic
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Rasol De Salau Cald
Cod File
Peste Marinat
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Scrumbii La Cuptor
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap Umplut Cu Ciuperci
Saramura De Crap
Tarta Cu Creveti Si Chili
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos Pescador
Snitel De Peste
Salau La Gratar
Crap Cu Menta
 

Top Retete Culinare