Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste Umplut Cu Ciuperci
Scoici Cu Vin Alb
Crap Rasol Cu Legume
Saramura De Crap Romanesc
Plachie De Crap Cu Ceapa
Crap La Cuptor Pescaresc
Peste Cu Sos De Smintina
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Crap Grecesc
Salau Marinat
Peste Pe Legume
Zacusca De Peste
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Peste La Cuptor Pe Taietei
Crap La Cuptor
Crap Cu Morcov
Salau Prajit Cu Usturoi
Salau Mic Pane
 

Top Retete Culinare