Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Biban In Saramura
Saramura De Crap Aromata
Saramura De Macrou
Peste Cu Ciuperci
Pastrav In Smantana
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Plachie De Crap
Peste La Cuptor
Crap Prajit
Salau Polonez
Salau Mic Pane
Peste Cu Spanac
Salau In Sos De Riesling
Salau Polonez Rapid
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Salau Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare