Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

File De Cod Cu Cascaval
Stiuca Umpluta Fiarta
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Salau In Sos De Riesling
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Salau Polonez
Pastravi Cu Bere
Salau Cu Ciuperci
Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste Cu Sos La Cuptor
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Crap Cu Ciuperci
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Rasol De Salau Cald
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Somon La Gratar
Cod In Vas De Lut
Plachie De Crap Cu Verdeata
Saramura Aromata Cu Usturoi
 

Top Retete Culinare