Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Crap Aromata
Crap Rasol Cu Legume
Sufleu Din Peste
Snitel De Peste
Chiftelute Din Peste
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Nisetru La Gratar
Peste Cu Orez
Peste Pescaresc
Plachie De Crap In Vin
Pastravi Cu Migdale
Crap Cu Varza
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Peste In Aluat Crocant
Rasol De Peste Cu Maioneza
Pastrav In Smantana
Rasol De Salau Cald
File De Calcan Cu Lapte
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Pastrav Umplut
 

Top Retete Culinare