Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Mincare De Somn Cu Rosii
Peste Pescaresc
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Snitel De Peste
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Plachie De Crap Cu Ceapa
Saramura De Crap Cu Ardei
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Crap Grecesc
Crap Umplut Cu Nuci
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap Rasol Cu Legume
Peste La Cuptor Pe Taietei
File De Calcan Cu Lapte
Crap Cu Menta
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Crap Cu Cascaval
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Pastrav In Smantana
 

Top Retete Culinare