Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Gratin Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg peste, zarzavat, 3/4 kg ciuperci, unt, 1 lingura faina, o ceasca smantana, 150 gr. parmezan ras

Preparare
Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Sare
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Salau Cu Ciuperci
Somon Cu Lamiie
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Saramura De Peste
Scrumbii La Cuptor
Crap Umplut Cu Nuci
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste Pescaresc
Zacusca De Peste
Saramura De Crap Aromata
Crap La Cuptor Pescaresc
Pastravi Cu Unt
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Macrou La Gratar
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Pastrav Umplut
 

Top Retete Culinare