Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara

Ingrediente
1 ½ -2 kg crap, ½ kg ciuperci, ½ kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, citeva bucatele de nucsoara, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Preparare
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastrav Umplut
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Umplut Cu Nuci
Salau Prajit Cu Usturoi
Saramura De Crap Aromata
Saramura De Crap Romanesc
Pastravi La Gratar
Sufleu De Peste Cu Lapte
Plachie De Peste
Saramura De Crap Picanta
Peste "a La Bonne Femme"
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste Pe Legume
Crap La Cuptor Pescaresc
Rasol De Salau Cald
Plachie De Crap In Vin
Tarta Cu Creveti Si Chili
Rulouri Cu Peste
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Plachie De Crap Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare