Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara

Ingrediente
1 ½ -2 kg crap, ½ kg ciuperci, ½ kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, citeva bucatele de nucsoara, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Preparare
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastravi Cu Migdale
Pastravi La Gratar
Sufleu De Peste Cu Lapte
Crap Umplut Cu Orez
Marinata De Peste
Peste Cu Sos De Smintina
Cod File
File De Cod Cu Cascaval
Chiftelute Din Peste
Plachie De Crap Cu Ceapa
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Peste Cu Sos Pescador
Scoici Cu Vin Alb
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Marinata De Crap
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap Cu Arpagic
Salau Mic Pane
Peste La Cuptor Cu Lamiie
 

Top Retete Culinare