Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara

Ingrediente
1 ½ -2 kg crap, ½ kg ciuperci, ½ kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, citeva bucatele de nucsoara, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Preparare
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Plachie De Peste
Rulouri Cu Peste
Sufleu De Peste Cu Lapte
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Macrou La Gratar
Peste Cu Orez
Plachie De Crap Cu Verdeata
Crap La Cuptor
Marinata De Peste
Peste Cu Sos Pescador
Salau La Gratar
Cod File
Cod In Vas De Lut
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Pescaresc
Pastravi Cu Bere
Crochete Din Peste
File De Cod Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare