Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara

Ingrediente
1 ½ -2 kg crap, ½ kg ciuperci, ½ kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, citeva bucatele de nucsoara, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Preparare
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Stiuca Cu Rosii
Pastravi Cu Bere
Salau Mic Pane
Saramura De Crap Cu Ardei
Saramura De Crap Romanesc
Pastravi Cu Migdale
Plachie De Crap In Vin
Stiuca Umpluta Fiarta
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Rulouri Cu Peste
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Pastravi Cu Unt
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste La Sare
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
File De Peste Cu Ciuperci
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
 

Top Retete Culinare