Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara

Ingrediente
1 ½ -2 kg crap, ½ kg ciuperci, ½ kg ceapa rasa, 2 catei usturoi, 1 lingura faina, 250 g unt, citeva bucatele de nucsoara, patrunjel, sare, piper, 1 lingura bulion de rosii

Preparare
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

File De Calcan Cu Lapte
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Cod In Vas De Lut
Crap Umplut Cu Orez
Pastravi Cu Bere
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Rasol De Peste Cu Legume
Crap La Cuptor Pescaresc
Marinata De Peste
Peste Cu Sos Ragut
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Saramura De Crap Romanesc
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Crap Cu Varza
Peste La Sare
Peste Cu Sos Pescador
File De Peste Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare