Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Peste

Ingrediente
1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Preparare
Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.

Servire
Se serveste rece, cu mamaliga.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Nisetru La Gratar
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crap Cu Menta
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Plachie De Crap In Vin
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Saramura De Crap Romanesc
Peste Cu Ciuperci
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Crap Cu Cascaval
Manga Thai
Ardei Umpluti Cu Peste
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap La Cuptor
Peste In Aluat Crocant
Crap Umplut Cu Orez
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap Cu Arpagic
Plachie De Crap Cu Ceapa
 

Top Retete Culinare