Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Peste

Ingrediente
1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Preparare
Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.

Servire
Se serveste rece, cu mamaliga.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Peste La Cuptor Pe Taietei
Saramura De Crap Aromata
File De Peste Cu Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Peste
Cod In Vas De Lut
Salau Polonez Rapid
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Salau Mic Pane
Stiuca Umpluta Fiarta
Peste "a Suisse"
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Peste In Aluat Crocant
Stufat De Peste
Pana De Somn
Salau La Gratar
Chiftelute Din Peste
Rasol De Salau Cald
 

Top Retete Culinare