Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Peste

Ingrediente
1 crap de 1 kg, 1 lingurita de ulei, condimente, ardei iute, verdeata, sare

Preparare
Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mari. Se unge cu ulei si se frige la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu condimente, ardei si patrunjel verde, toate tocate fin. Se aseaza pestele in castron si se toarna saramura deasupra.

Servire
Se serveste rece, cu mamaliga.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos La Cuptor
Salau Polonez
Rasol De Peste Cu Legume
Peste In Aluat Crocant
Saramura De Crap
Peste Pescaresc
Crap Cu Ciuperci
Peste Cu Sos A La Grec
Marinata De Macrou
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Rasol De Peste Cu Maioneza
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Stiuca Cu Rosii
Peste "a Suisse"
Salau Prajit Cu Usturoi
Saramura De Peste
Merlucius Cu Rozmarin
Peste Inabusit
Saramura De Crap Aromata
 

Top Retete Culinare