Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste

Ingrediente
10 rosii nu foarte coapte, 1 kg. pastrav, 1 lingura margarina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita mustar, mujdei de usturoi dupa gust

Preparare
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.

Servire
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Polonez
Peste Cu Sos Ragut
File De Cod Cu Cascaval
Crap Umplut Cu Orez
Saramura Dobrogeana
Macrouri La Cuptor
Pastravi La Gratar
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Peste Cu Sos De Mere
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau Marinat
Stufat De Peste
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Biban In Saramura
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap Cu Cascaval
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Spanac
 

Top Retete Culinare