Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste

Ingrediente
10 rosii nu foarte coapte, 1 kg. pastrav, 1 lingura margarina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita mustar, mujdei de usturoi dupa gust

Preparare
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.

Servire
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Cu Ciuperci
File De Calcan Cu Lapte
Chiftelute De Salau (cod)
Saramura De Macrou
Crap La Cuptor
Salau In Aspic
Salau Prajit Cu Usturoi
Cod In Vas De Lut
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Crap Umplut Cu Nuci
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Tarta Cu Creveti Si Chili
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Saramura Dobrogeana
Plachie De Crap
Peste Inabusit
Stiuca Umpluta Fiarta
Somon La Gratar
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Manga Thai
 

Top Retete Culinare