Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste

Ingrediente
10 rosii nu foarte coapte, 1 kg. pastrav, 1 lingura margarina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita mustar, mujdei de usturoi dupa gust

Preparare
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.

Servire
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Rasol De Peste Cu Maioneza
"papiote" De Cod
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Peste Cu Sos De Mere
Peste Cu Spanac
Cod A La French Country
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Macrouri La Cuptor
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Pastravi La Gratar
Peste Teriyaki
Salau Mic Pane
Sufleu Din Peste
Zacusca De Peste
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Peste La Sare
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Scoici Cu Vin Alb
 

Top Retete Culinare