Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste

Ingrediente
10 rosii nu foarte coapte, 1 kg. pastrav, 1 lingura margarina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita mustar, mujdei de usturoi dupa gust

Preparare
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.

Servire
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Marinata De Crap
Salau In Sos De Riesling
Peste "a Suisse"
Crap Cu Cascaval
Crap Umplut Cu Orez
Salau Cu Patrunjel Verde
Peste Cu Sos La Cuptor
Mincare De Somn Cu Rosii
Macrouri La Cuptor
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Saramura De Crap Aromata
Plachie De Crap In Vin
Sufleu De Peste Cu Lapte
Scoici Cu Vin Alb
File De Calcan Cu Lapte
Friptura De Peste
Peste Pe Legume
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
 

Top Retete Culinare