Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste

Ingrediente
10 rosii nu foarte coapte, 1 kg. pastrav, 1 lingura margarina, sare, piper dupa gust, 1 lingurita mustar, mujdei de usturoi dupa gust

Preparare
Se curata pestele si se pune la fiert. Intre timp se golesc rosiile de continut si se pun cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce pestele a fiert, se curata de oase si se trece prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu margarina, mustarul, mujdeiul si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta pasta se umplu rosiile.

Servire
Pentru servire rosiile se orneaza cu frunzulite de patrunjel

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Sos De Riesling
Peste La Cuptor Pe Taietei
Cubulete De Peste Prajit
Scoici Cu Vin Alb
Manga Thai
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Pana De Somn
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Peste Inabusit
File De Cod Cu Cascaval
Crap Cu Menta
Peste Pe Legume
Marinata De Crap Aromata
Crap Umplut Cu Orez
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Saramura De Crap
Crap La Cuptor
Pastravi Cu Migdale
 

Top Retete Culinare