Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastrav In Smantana

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Preparare
Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Prajit Cu Usturoi
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Peste Cu Sos Pescador
Crap Cu Ciuperci
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Crap Umplut Cu Orez
Ardei Umpluti Cu Peste
Peste Cu Orez
Nisetru La Gratar
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Saramura De Crap
Friptura De Peste
Stufat De Peste
Salau Polonez
Chiftelute Din Peste
Peste "a La Bonne Femme"
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Chiftelute De Salau (cod)
Peste Pe Legume
Rasol De Peste Cu Maioneza
 

Top Retete Culinare