Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastrav In Smantana

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Preparare
Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Caserola Cu Ton Si Broccoli
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Plachie De Crap In Vin
Crap Cu Menta
Crap Cu Arpagic
Crochete Din Peste
Marinata De Macrou
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Salau In Sos De Riesling
Peste Inabusit
Peste Marinat
Salau Polonez
Peste Cu Spanac
Scoici Cu Vin Alb
Cod A La French Country
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Salau La Gratar
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Salau Polonez Rapid
 

Top Retete Culinare