Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastrav In Smantana

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Preparare
Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ardei Umpluti Cu Stavrid
Rasol De Peste Cu Legume
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Macrouri La Cuptor
Crap Cu Ciuperci
Salau Polonez
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Stiuca La Gratar
Crap Umplut Cu Orez
Crap Umplut Cu Nuci
Friptura De Peste
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Scoici Cu Vin Alb
Crap Rasol Cu Legume
Pana De Somn
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Peste Cu Sos De Smintina
Peste In Aluat Crocant
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crochete Din Peste
 

Top Retete Culinare