Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastrav In Smantana

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Preparare
Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Crap
Peste Pe Legume
Mincare De Somn Cu Rosii
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Cubulete De Peste Prajit
Manga Thai
Cod A La French Country
"papiote" De Cod
Crochete Din Peste
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Plachie De Crap Cu Ceapa
Saramura De Peste
Crap Umplut Cu Ciuperci
Rulouri Cu Peste
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Scoici Cu Vin Alb
Tarta Cu Creveti Si Chili
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Merlucius Cu Rozmarin
 

Top Retete Culinare