Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pastrav In Smantana

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Preparare
Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Crap
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap Grecesc
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Peste "a Suisse"
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Scoici Cu Vin Alb
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Salau In Sos De Riesling
Scrumbii La Cuptor
Macrou La Gratar
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Salau In Aspic
Saramura De Crap Romanesc
Plachie De Crap
Salau Cu Ciuperci
Cod File
Peste "a La Bonne Femme"
Saramura De Peste
 

Top Retete Culinare