Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu Din Peste

Ingrediente
200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri

Preparare
Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.

Servire
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Marinata De Peste
Crochete Din Peste
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Rulouri Cu Peste
Scoici Cu Vin Alb
Macrouri La Cuptor
Rasol De Salau Cald
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Pastravi La Gratar
Pastravi Cu Migdale
Saramura De Crap
Crap Cu Varza
Salau Prajit Cu Usturoi
Peste Cu Varza
Peste Cu Sos De Mere
Cod In Vas De Lut
Peste Cu Sos A La Grec
Peste Cu Ciuperci
Saramura De Peste
 

Top Retete Culinare