Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu Din Peste

Ingrediente
200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri

Preparare
Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.

Servire
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Varza
Peste Cu Ciuperci
Salau Mic Pane
Manga Thai
Crochete Din Peste
Pastrav In Smantana
Pastravi Cu Migdale
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Sufleu De Peste Cu Lapte
Salau Prajit Cu Usturoi
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Saramura De Peste
Cod File
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Pana De Somn
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Plachie De Crap In Vin
Peste Prajit In Aluat
Crap Cu Morcov
Peste In Aluat Crocant
 

Top Retete Culinare