Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu Din Peste

Ingrediente
200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri

Preparare
Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.

Servire
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Cod In Vas De Lut
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Peste Teriyaki
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Grecesc
Crap Umplut Cu Orez
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Peste Cu Orez
Saramura De Crap Picanta
Stiuca La Gratar
Mincare De Somn Cu Rosii
Saramura De Crap Cu Ardei
Saramura De Crap Romanesc
Churros De Pescado
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Crap Cu Morcov
Chiftelute Din Peste
Cod A La French Country
 

Top Retete Culinare