Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu Din Peste

Ingrediente
200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri

Preparare
Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.

Servire
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Prajit Cu Usturoi
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Saramura Aromata Cu Usturoi
Marinata De Crap
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Cu Sos A La Grec
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Crap Umplut Cu Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Peste
Saramura Dobrogeana
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Cu Arpagic
Pana De Somn
Saramura De Crap
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste Teriyaki
 

Top Retete Culinare