Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu Din Peste

Ingrediente
200 gr. peste alb, o lingura faina, 1/2 pahar lapte, lamiie, o lingurita margarina, 2 albusuri

Preparare
Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putina margarina si se fierbe la cuptor la bainmarie timp de 40 minute. Sufleurile pot fi pregatite si din diferite legume (conopida, spanac, dovlecei, fasole verde, mazare, andive, rosii, cartofi, vinete etc.) dupa acelasi principiu.

Servire
Se poate adauga brinza rasa, verdeata, care dau un plus de savoare si maresc continutul in vitamine

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura Aromata Cu Usturoi
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Manga Thai
Crap Grecesc
Peste Cu Ciuperci
Stiuca Umpluta Fiarta
Saramura De Crap
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Crap La Cuptor
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Crap Cu Varza
Rulouri Cu Peste
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Macrouri La Cuptor
Peste Inabusit
Zacusca De Peste
Tarta Cu Creveti Si Chili
Nisetru La Gratar
 

Top Retete Culinare