Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Umpluti Cu Peste

Ingrediente
ardei kapia rosii, file de peste,unt, faina,lapte,ulei, oua, smantana, miere

Preparare
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit. Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei. Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Menta
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Marinata De Macrou
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Plachie De Crap In Vin
Saramura De Crap Picanta
Peste Cu Ciuperci
Peste "a La Bonne Femme"
Peste Umplut Cu Ciuperci
"papiote" De Cod
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Crap Cu Arpagic
Saramura De Crap Cu Ardei
Crap La Cuptor
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Peste Cu Sos Ragut
Salau Polonez Rapid
 

Top Retete Culinare