Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Umpluti Cu Peste

Ingrediente
ardei kapia rosii, file de peste,unt, faina,lapte,ulei, oua, smantana, miere

Preparare
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit. Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei. Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Macrou La Gratar
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crap Cu Varza
Salau Cu Ciuperci
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Peste Prajit In Aluat
Tarta Cu Creveti Si Chili
Marinata De Macrou
Saramura De Peste
Saramura De Macrou
Peste Cu Spanac
Saramura Aromata Cu Usturoi
Saramura De Crap Cu Ardei
Pastravi Cu Unt
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Saramura De Crap Romanesc
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Stiuca Cu Rosii
Cod A La French Country
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
 

Top Retete Culinare