Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Umpluti Cu Peste

Ingrediente
ardei kapia rosii, file de peste,unt, faina,lapte,ulei, oua, smantana, miere

Preparare
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit. Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei. Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste In Aluat Crocant
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Peste Cu Sos La Cuptor
Peste Prajit In Aluat
Churros De Pescado
Peste Teriyaki
Saramura De Peste
Crap Cu Arpagic
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Peste Grecesc
Crochete Din Peste
Stiuca Umpluta Fiarta
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Crap Umplut Cu Ciuperci
Crap Umplut Cu Orez
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Crap La Cuptor Pescaresc
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Chiftelute De Salau (cod)
Peste Pe Legume
 

Top Retete Culinare