Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ardei Umpluti Cu Peste

Ingrediente
ardei kapia rosii, file de peste,unt, faina,lapte,ulei, oua, smantana, miere

Preparare
Se curata ardeii si se golesc de samburi. Pestele se taie bucatele. Se face un sos bechamel din unt si faina care se stinge cu lapte caldut. Se amesteca cu telul sa nu se formeze cocoloase. se pastreaza 2 linguri de sos separat.Se adauga pestele in sosul ramas, se potriveste de sare si piper. Se pune intr-o punga care se taie la un colt si se umplu ardeii. Se lasa la racit. Se dau prin faina si prin ou batut, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie sa nu aiba mult ulei. Sosul pastrat se amesteca cu smantana si o lingurita de miere si se pune peste ardei cand se servesc. Se poate presara patrunjel verde sau alta verdeata. Se consuma cu salata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Orez
Stiuca Cu Rosii
Peste Marinat
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Cu Varza
Crap Cu Varza
Rulouri Cu Peste
Crochete Din Peste
Peste Prajit In Aluat
Salau In Sos De Riesling
Peste Cu Sos Pescador
Crap Cu Ciuperci
Scrumbii La Cuptor
Pastravi La Gratar
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste La Sare
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Saramura De Crap Romanesc
 

Top Retete Culinare