Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Teriyaki

Ingrediente
pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir

Preparare
Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.

Servire
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Snitel De Peste
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Scoici Cu Vin Alb
Salau La Gratar
Merlucius Cu Rozmarin
Peste Prajit In Aluat
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Manga Thai
Stufat De Peste
Rasol De Peste Cu Legume
Stiuca Cu Rosii
Crap Cu Cascaval
Saramura De Crap Romanesc
Crap Cu Rosii
File De Calcan Cu Lapte
File De Peste Cu Ciuperci
Marinata De Crap Aromata
Peste In Aluat Crocant
Peste "a Suisse"
 

Top Retete Culinare