Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Teriyaki

Ingrediente
pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir

Preparare
Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.

Servire
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ardei Umpluti Cu Peste
Crap Umplut Cu Nuci
Salau La Gratar
Crochete Din Peste
Peste Cu Sos La Cuptor
Zacusca De Peste
Peste Cu Orez
Peste Marinat
Peste La Cuptor
Scoici Cu Vin Alb
Peste Pe Legume
Crap Cu Arpagic
Cod File
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Plachie De Crap
Marinata De Peste
Peste Cu Sos De Mere
Biban In Saramura
Peste Cu Sos Pescador
Plachie De Crap In Vin
 

Top Retete Culinare