Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Teriyaki

Ingrediente
pentru 4 persoane: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir

Preparare
Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.

Servire
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida)

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Chiftelute Din Peste
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos Pescador
Saramura De Peste
Macrouri La Cuptor
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Peste "a Suisse"
Saramura Aromata Cu Usturoi
Pastrav In Smantana
Salau Mic Pane
Crap Grecesc
Salau In Aspic
Friptura De Peste
Saramura De Crap Cu Ardei
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Scrumbii La Cuptor
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste In Aluat Crocant
Saramura De Macrou
Peste La Cuptor
 

Top Retete Culinare