Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Varza

Ingrediente
un crap de 2-3 kg, 1 kg varza murata, sare piper, 1 l bulion, 150 ml untdelemn

Preparare
Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare si piper. Dupa aceste operatiuni se introduce varza in burta, in gura si in locul branhiilor. Atentie, varza nu de pune foarte indesata, ca sa se patrunda. Se aseaza crapul in tava cu 150 ml untdelemn si se da la cuptor pentru 30 minute, dupa care se intoarce pestele pe cealalta parte, se pune 1 l bulion, si se lasa la cuptor 50 minute.

Servire
Se taie pestele felii si se serveste impreuna cu varza.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Cu Ciuperci
Saramura De Crap Picanta
Manga Thai
Peste Marinat
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Crap Prajit
Friptura De Peste
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Plachie De Crap
Marinata De Macrou
Stiuca La Gratar
Pastravi Cu Bere
Peste Cu Varza
File De Peste Cu Ciuperci
Salau Prajit Cu Usturoi
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Peste La Sare
 

Top Retete Culinare