Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Varza

Ingrediente
un crap de 2-3 kg, 1 kg varza murata, sare piper, 1 l bulion, 150 ml untdelemn

Preparare
Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare si piper. Dupa aceste operatiuni se introduce varza in burta, in gura si in locul branhiilor. Atentie, varza nu de pune foarte indesata, ca sa se patrunda. Se aseaza crapul in tava cu 150 ml untdelemn si se da la cuptor pentru 30 minute, dupa care se intoarce pestele pe cealalta parte, se pune 1 l bulion, si se lasa la cuptor 50 minute.

Servire
Se taie pestele felii si se serveste impreuna cu varza.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Cod In Vas De Lut
Crap Cu Arpagic
Peste Cu Ciuperci
Stufat De Peste
Scoici Cu Vin Alb
Cod File
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Pastravi Cu Unt
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Cod A La French Country
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Saramura Aromata Cu Usturoi
Somon La Gratar
Zacusca De Peste
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau Polonez Rapid
Crap Prajit
 

Top Retete Culinare