Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Varza

Ingrediente
un crap de 2-3 kg, 1 kg varza murata, sare piper, 1 l bulion, 150 ml untdelemn

Preparare
Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare si piper. Dupa aceste operatiuni se introduce varza in burta, in gura si in locul branhiilor. Atentie, varza nu de pune foarte indesata, ca sa se patrunda. Se aseaza crapul in tava cu 150 ml untdelemn si se da la cuptor pentru 30 minute, dupa care se intoarce pestele pe cealalta parte, se pune 1 l bulion, si se lasa la cuptor 50 minute.

Servire
Se taie pestele felii si se serveste impreuna cu varza.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Ciuperci
Peste Cu Varza
Plachie De Peste
Crap Cu Arpagic
Salau Mic Pane
Saramura De Crap Aromata
Ardei Umpluti Cu Peste
Nisetru La Gratar
Churros De Pescado
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste Grecesc
Salau Marinat
Crap Cu Menta
Plachie De Crap
Salau In Aspic
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Salau Cu Ciuperci
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Peste Marinat
Cod In Vas De Lut
 

Top Retete Culinare