Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Varza

Ingrediente
un crap de 2-3 kg, 1 kg varza murata, sare piper, 1 l bulion, 150 ml untdelemn

Preparare
Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare si piper. Dupa aceste operatiuni se introduce varza in burta, in gura si in locul branhiilor. Atentie, varza nu de pune foarte indesata, ca sa se patrunda. Se aseaza crapul in tava cu 150 ml untdelemn si se da la cuptor pentru 30 minute, dupa care se intoarce pestele pe cealalta parte, se pune 1 l bulion, si se lasa la cuptor 50 minute.

Servire
Se taie pestele felii si se serveste impreuna cu varza.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Saramura De Crap Cu Ardei
Salau Polonez Rapid
Rasol De Peste Cu Maioneza
Zacusca De Peste
Crap La Cuptor Pescaresc
Cod File
Crap Cu Arpagic
Salau In Sos De Riesling
Cubulete De Peste Prajit
Peste Pe Legume
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Pastravi Cu Migdale
Salau La Gratar
Nisetru La Gratar
Peste Cu Sos De Mere
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Pana De Somn
Saramura De Crap Aromata
Sufleu Din Peste
 

Top Retete Culinare