Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Varza

Ingrediente
un crap de 2-3 kg, 1 kg varza murata, sare piper, 1 l bulion, 150 ml untdelemn

Preparare
Se ia un crap cu cap cu tot, se curata, si se cresteaza pe o parte si pe alta la distanta de 3cm (crestaturile nu se fac foarte adanc), iar in crestaturi si in interiorul crapului se introduce sare si piper. Dupa aceste operatiuni se introduce varza in burta, in gura si in locul branhiilor. Atentie, varza nu de pune foarte indesata, ca sa se patrunda. Se aseaza crapul in tava cu 150 ml untdelemn si se da la cuptor pentru 30 minute, dupa care se intoarce pestele pe cealalta parte, se pune 1 l bulion, si se lasa la cuptor 50 minute.

Servire
Se taie pestele felii si se serveste impreuna cu varza.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pana De Somn
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Salau Prajit Cu Usturoi
Plachie De Crap Cu Ceapa
Stiuca Cu Rosii
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Mincare De Somn Cu Rosii
Crap Cu Rosii
Rasol De Salau Cald
Peste Cu Sos A La Grec
Salau In Aspic
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Chiftelute De Salau (cod)
Cubulete De Peste Prajit
Crap Cu Cascaval
Peste La Sare
Peste Cu Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Stavrid
 

Top Retete Culinare