Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci

Ingrediente
1 ½ - 2 kg peste, 2-3 cepe, miez de franzela muiat in lapte, lapti de peste, 7-8 ciuperci, usturoi, pesmet, 2 oua, 1 pahar vin, 3 linguri unt, sare, piper

Preparare
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Sare
Saramura De Crap Picanta
Pastrav In Smantana
Stiuca La Gratar
Peste Cu Sos La Cuptor
Pana De Somn
Cod In Vas De Lut
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Marinata De Crap
Nisetru La Gratar
Pastravi La Gratar
Crap Cu Ciuperci
Crap Cu Cascaval
File De Peste Cu Ciuperci
Somon Cu Lamiie
Peste Cu Sos Ragut
Salau Prajit Cu Usturoi
Crap Cu Menta
Chiftelute De Salau (cod)
Pastravi Cu Unt
 

Top Retete Culinare