Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci

Ingrediente
1 ½ - 2 kg peste, 2-3 cepe, miez de franzela muiat in lapte, lapti de peste, 7-8 ciuperci, usturoi, pesmet, 2 oua, 1 pahar vin, 3 linguri unt, sare, piper

Preparare
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastravi Cu Unt
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Tarta Cu Creveti Si Chili
Nisetru La Gratar
File De Cod Cu Cascaval
Crochete Din Peste
Crap Cu Arpagic
Crap Rasol Cu Legume
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Scoici Cu Vin Alb
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Salau Prajit Cu Usturoi
Stufat De Peste
Plachie De Peste
Sufleu Din Peste
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Salau Cu Ciuperci
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap Cu Varza
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
 

Top Retete Culinare