Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci

Ingrediente
1 ½ - 2 kg peste, 2-3 cepe, miez de franzela muiat in lapte, lapti de peste, 7-8 ciuperci, usturoi, pesmet, 2 oua, 1 pahar vin, 3 linguri unt, sare, piper

Preparare
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Spanac
Friptura De Peste
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste Pescaresc
Tarta Cu Creveti Si Chili
Peste "a La Bonne Femme"
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Umplut Cu Ciuperci
Chiftelute Din Peste
Pana De Somn
Marinata De Crap Aromata
Peste La Cuptor Pe Taietei
Plachie De Crap In Vin
Filets De Salau
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste In Aluat Crocant
Pastravi Cu Bere
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
 

Top Retete Culinare