Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci

Ingrediente
1 ½ - 2 kg peste, 2-3 cepe, miez de franzela muiat in lapte, lapti de peste, 7-8 ciuperci, usturoi, pesmet, 2 oua, 1 pahar vin, 3 linguri unt, sare, piper

Preparare
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

"papiote" De Cod
Pastravi Cu Unt
Salau La Gratar
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Churros De Pescado
Marinata De Crap
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Nisetru La Gratar
Cod A La French Country
Pana De Somn
Rulouri Cu Peste
Plachie De Peste
Crap Grecesc
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Crap Rasol Cu Legume
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Peste Cu Orez
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Chiftelute De Salau (cod)
 

Top Retete Culinare