Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Ciuperci

Ingrediente
1 ½ - 2 kg peste, 2-3 cepe, miez de franzela muiat in lapte, lapti de peste, 7-8 ciuperci, usturoi, pesmet, 2 oua, 1 pahar vin, 3 linguri unt, sare, piper

Preparare
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata fin, se amesteca cu miez de franzela muiat in lapte si stors, piper, laptii (daca sint) sfarimati cu furculita, patrunjel verde, usturoi tocat, putin pesmet si ciuperci taiate felii si inabusite in unt, un ou intreg si altul fiert si taiat marunt. Se umple pestele, se coase si se asaza in tava cu unt. Se toarna deasupra un pahar cu vin si se rumeneste la cuptor.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Crap
Crap Cu Rosii
Stiuca Umpluta Fiarta
Cod In Vas De Lut
Filets De Salau
Peste Umplut Cu Ciuperci
Saramura De Macrou
Sufleu De Peste Cu Lapte
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Pastrav In Smantana
Peste Cu Orez
Peste In Aluat Crocant
Marinata De Crap Aromata
Salau Polonez Rapid
Peste Cu Varza
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos Pescador
Saramura Aromata Cu Usturoi
Crap Cu Ciuperci
Salau Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare