Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute Din Peste

Ingrediente
1,5 kg peste, 100 gr. piine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Preparare
Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.

Servire
Se consuma numai calde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Inabusit
Peste Cu Sos De Mere
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Plachie De Peste
Crap Cu Menta
Cod A La French Country
Peste Cu Sos A La Grec
Peste Cu Varza
Ardei Umpluti Cu Peste
Peste Cu Orez
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Churros De Pescado
Somon Cu Lamiie
Biban In Saramura
Stufat De Peste
Saramura De Crap Cu Ardei
Sufleu De Peste Cu Lapte
Chiftelute Din Peste
 

Top Retete Culinare