Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute Din Peste

Ingrediente
1,5 kg peste, 100 gr. piine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Preparare
Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.

Servire
Se consuma numai calde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rasol De Salau Cald
Pastravi Cu Unt
File De Calcan Cu Lapte
Crap Rasol Cu Legume
Salau Mic Pane
Pastrav Umplut
Ardei Umpluti Cu Peste
Biban In Saramura
Peste Cu Sos Ragut
Sufleu Din Peste
Plachie De Crap
Salau Cu Ciuperci
Plachie De Crap In Vin
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Marinata De Crap
Pastrav In Smantana
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Macrou La Gratar
Saramura Dobrogeana
"papiote" De Cod
 

Top Retete Culinare