Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chiftelute Din Peste

Ingrediente
1,5 kg peste, 100 gr. piine alba, 350 gr. ceapa, 50 gr. faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper

Preparare
Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb.

Servire
Se consuma numai calde

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Menta
Plachie De Crap Cu Ceapa
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste La Cuptor Pe Taietei
Salau Cu Patrunjel Verde
Cubulete De Peste Prajit
Crap Cu Rosii
Peste La Cuptor
Mincare De Somn Cu Rosii
Peste Cu Sos De Mere
Crap Cu Varza
Plachie De Crap In Vin
Marinata De Macrou
Snitel De Peste
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Peste Inabusit
Salau In Aspic
Merlucius Cu Rozmarin
Peste Marinat
 

Top Retete Culinare