Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap Cu Verdeata

Ingrediente
1 ½ kg peste, 10 cepe, 1 pahar ulei, 6 rosii sau 3 linguri bulion, 1 pahar vin, piper, sare, foaie de dafin, verdeata

Preparare
Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. Se adauga apoi bucatile de peste, care au stat cu sare. Se da la cuptor si cind pestele este patruns, se pune vinul, foaia de dafin si se mai lasa putin la cuptor

Servire
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Prajit Cu Usturoi
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Salau La Gratar
Peste Grecesc
Rasol De Salau Cald
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Plachie De Crap Cu Ceapa
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Stiuca Cu Rosii
Rasol De Peste Cu Maioneza
Manga Thai
Saramura De Macrou
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Salau Polonez Rapid
Biban In Saramura
Crap La Cuptor Pescaresc
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
File De Cod Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare