Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).

Servire
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Salau Cu Patrunjel Verde
Crap La Cuptor
Scrumbii La Cuptor
Saramura De Crap
Zacusca De Peste Cu Arpagic
"papiote" De Cod
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Stiuca Cu Rosii
Plachie De Crap Cu Ceapa
Ardei Umpluti Cu Peste
Crap Cu Varza
Peste Cu Sos A La Grec
Sufleu Din Peste
Cod File
Peste Cu Sos Ragut
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Peste Pe Legume
Saramura De Peste
Plachie De Peste
 

Top Retete Culinare