Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).

Servire
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Menta
Filets De Salau
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Crap Umplut Cu Ciuperci
Peste Cu Orez
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Saramura De Crap Cu Ardei
Peste Teriyaki
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
File De Cod Cu Cascaval
Peste La Sare
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau Polonez Rapid
Somon La Gratar
Pana De Somn
Rasol De Peste Cu Maioneza
Salau Cu Ciuperci
Marinata De Macrou
 

Top Retete Culinare