Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).

Servire
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Orez
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste In Aluat Crocant
Salau Cu Ciuperci
Ardei Umpluti Cu Peste
Salau La Gratar
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Macrouri La Cuptor
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Rasol De Peste Cu Legume
Saramura De Macrou
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Saramura De Peste
Stufat De Peste
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Saramura De Crap Romanesc
Peste Cu Sos De Mere
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Rasol De Salau Cald
 

Top Retete Culinare