Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).

Servire
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Salau Polonez Rapid
Ardei Umpluti Cu Peste
Pastravi Cu Migdale
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Rasol De Peste Cu Legume
Crap Umplut Cu Ciuperci
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Rasol De Salau Cald
Peste "a Suisse"
Mincare De Somn Cu Rosii
Crap La Cuptor
Crap Cu Ciuperci
Stufat De Peste
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Salau Marinat
Chiftelute De Salau (cod)
Ardei Umpluti Cu Stavrid
 

Top Retete Culinare