Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar

Ingrediente
Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).

Servire
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste Cu Sos Pescador
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Marinata De Crap Aromata
File De Peste Cu Ciuperci
Filets De Salau
Salau Polonez Rapid
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Salau In Sos De Riesling
Marinata De Crap
Crap Grecesc
Peste Cu Sos De Mere
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Umplut Cu Orez
Peste Grecesc
Biban In Saramura
Crap Prajit
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Pana De Somn
Nisetru La Gratar
 

Top Retete Culinare