Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Prajit

Ingrediente
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare

Preparare
Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie.

Servire
Se serveste cald, dar este bun si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Ciuperci
Crochete Din Peste
Salau Prajit Cu Usturoi
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Saramura De Crap Romanesc
Peste Teriyaki
Crap Cu Cascaval
Salau Polonez
Rasol De Peste Cu Maioneza
Stiuca La Gratar
Peste Cu Spanac
Crap Cu Varza
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste "a Suisse"
File De Calcan Cu Lapte
Friptura De Peste
Nisetru La Gratar
Sufleu Din Peste
Rasol De Salau Cald
Peste La Gratin Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare