Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Prajit

Ingrediente
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare

Preparare
Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie.

Servire
Se serveste cald, dar este bun si rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Pe Legume
Peste Teriyaki
Friptura De Peste
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Pana De Somn
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Saramura De Crap Cu Ardei
Salau Cu Ciuperci
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste Cu Sos Pescador
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste "a Suisse"
Saramura De Peste
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Rulouri Cu Peste
Crap Cu Cascaval
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
File De Cod Cu Cascaval
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
 

Top Retete Culinare