Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrouri La Cuptor

Ingrediente
2 macrouri, 1 lamiie, 1 lingura ulei, sare

Preparare
Se curata pestele, se spala si se sareaza. Se unge cu ulei o hirtie pergament taiata in dreptunghi, care sa infasoare pestele o data si jumatate, capetele fiind cu 2 cm mai lungi. Se asaza pestele infasurat in tava. Se da la cuptor incins si se frige. Se scoate pe o farfurie lunga si se desface usor hirtia fara sa se rupa pestele. Se stoarce zeama de lamiie si se serveste cald sau rece. In acelasi fel se prepara si scrumbiile proaspete.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Merlucius Cu Rozmarin
Saramura De Crap Romanesc
Cod File
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Marinata De Crap Aromata
Peste In Aluat Crocant
Peste Umplut Cu Ciuperci
Peste Teriyaki
Pastravi La Gratar
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Salau Polonez
Snitel De Peste
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Crap Cu Varza
Peste La Cuptor Pe Taietei
Crochete Din Peste
Saramura De Macrou
Chiftelute Din Peste
Peste Cu Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare