Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Cu Cartofi Si Ceapa

Ingrediente
750 gr. peste, 2 buc. ceapa, 800 gr. cartofi, 300 gr. rosii, 1 lingura otet sau 1/2 lamiie, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Preparare
Ceapa curatata, spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii, se adauga 3-4 linguri de apa, peste rosii se presara sare si piper, iar in jurul bucatilor de peste se asaza rondele de cartofi prajiti. Pe deasupra se toarna unt sau ulei, cratita se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 20-30 minute. In acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul, mreana.

Servire
Cind se serveste la masa se presara pestele cu patrunjel verde tocat marunt si se stropeste cu zeama de lamiie sau otet

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Manga Thai
Peste Cu Sos Pescador
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste La Sare
Scoici Cu Vin Alb
Crap Cu Varza
Ardei Umpluti Cu Peste
Pastravi Cu Migdale
Peste In Aluat Crocant
Crap Grecesc
Plachie De Crap In Vin
Marinata De Peste
Pana De Somn
Peste Prajit In Aluat
Chiftelute De Salau (cod)
Rulouri Cu Peste
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap Cu Rosii
Crap Cu Morcov
 

Top Retete Culinare