Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sufleu De Peste Cu Lapte

Ingrediente
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare

Preparare
Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Somon Cu Lamiie
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Crap Cu Morcov
Macrouri La Cuptor
Plachie De Crap In Vin
Pastrav Umplut
File De Calcan Cu Lapte
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Pana De Somn
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Cod File
Biban In Saramura
Crochete Din Peste
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Crap Grecesc
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau Polonez Rapid
Peste Cu Ciuperci
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
 

Top Retete Culinare