Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Prajit In Aluat
Pastravi Cu Migdale
Peste Cu Spanac
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Plachie De Crap
Chiftelute Din Peste
Crap Cu Arpagic
Peste Cu Varza
Peste "a Suisse"
Pastrav In Smantana
Peste Marinat
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Crap Rasol Cu Legume
Salau In Aspic
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Saramura De Crap Aromata
Marinata De Crap Aromata
 

Top Retete Culinare