Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Mincare De Somn Cu Rosii
Crap Cu Menta
Plachie De Peste
Saramura De Crap Cu Ardei
Crap Cu Varza
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Saramura Dobrogeana
Pastravi Cu Migdale
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste Cu Sos De Mere
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Pe Legume
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Marinata De Crap
Peste La Cuptor
Stiuca La Gratar
 

Top Retete Culinare