Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Salau Marinat
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Manga Thai
Peste Teriyaki
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Stiuca La Gratar
Pastravi Cu Bere
Salau In Sos De Riesling
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Crochete Din Peste
Crap Umplut Cu Ciuperci
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
File De Calcan Cu Lapte
Peste Cu Ciuperci
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
File De Peste Cu Ciuperci
Scrumbii La Cuptor
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
 

Top Retete Culinare