Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Prajit
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Pastravi Cu Unt
Peste Cu Sos A La Grec
File De Peste Cu Ciuperci
Filets De Salau
Zacusca De Peste
File De Calcan Cu Lapte
Peste Teriyaki
Crap Umplut Cu Orez
Peste Cu Sos De Smintina
Crap Cu Menta
Saramura De Peste
Stiuca Umpluta Fiarta
Peste La Sare
Somon Cu Lamiie
Sufleu Din Peste
Friptura De Peste
Manga Thai
Saramura Dobrogeana
 

Top Retete Culinare