Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Prajit In Aluat
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Pastravi La Gratar
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Cod File
Sufleu Din Peste
Plachie De Crap
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Teriyaki
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Churros De Pescado
Crap Umplut Cu Orez
Crap Cu Varza
Filets De Salau
Ardei Umpluti Cu Peste
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
 

Top Retete Culinare