Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastrav In Smantana
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Cu Varza
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Ardei Umpluti Cu Peste
Plachie De Crap
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Crap Cu Morcov
Peste Cu Sos Ragut
Crap Cu Rosii
Nisetru La Gratar
Saramura De Crap Aromata
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Salau Cu Sos De Lamiie
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Inabusit
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Somon La Gratar
 

Top Retete Culinare