Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi

Ingrediente
1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Preparare
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Servire
La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Umplut Cu Ciuperci
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Salau La Gratar
Somon Cu Lamiie
Marinata De Macrou
Crap Cu Cascaval
Peste "a Suisse"
Pastrav In Smantana
Rasol De Peste Cu Maioneza
Crochete Din Peste
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Plachie De Crap Cu Verdeata
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Cubulete De Peste Prajit
Crap Cu Varza
Salau Mic Pane
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
 

Top Retete Culinare