Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Rosii
Tarta Cu Creveti Si Chili
Pastravi Cu Migdale
Saramura De Crap
Peste Grecesc
Salau In Sos De Riesling
Peste "a La Bonne Femme"
Peste Cu Sos La Cuptor
Salau La Gratar
Peste Cu Spanac
Mincare De Somn Cu Rosii
Pastravi Cu Bere
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Peste La Cuptor
Pastravi La Gratar
Crap Cu Morcov
Somon La Gratar
Peste Teriyaki
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Crap Grecesc
 

Top Retete Culinare