Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cod In Vas De Lut
Crap Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Pescaresc
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Peste Cu Sos Ragut
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Peste Cu Sos Pescador
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste Cu Spanac
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Marinata De Crap Aromata
Tarta Cu Creveti Si Chili
Crap Cu Morcov
Friptura De Peste
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Crap Cu Cascaval
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Manga Thai
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
 

Top Retete Culinare