Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Rasol Cu Legume
Salau Marinat
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Crap Umplut Cu Orez
Crap Umplut Cu Nuci
Salau In Aspic
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Crap Grecesc
Salau La Gratar
Peste La Sare
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Saramura De Peste
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Crap Cu Ciuperci
Snitel De Peste
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste Cu Sos De Mere
Crap Prajit
 

Top Retete Culinare