Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rasol De Salau Cald
File De Calcan Cu Lapte
Scrumbii La Cuptor
Salau La Gratar
Churros De Pescado
Nisetru La Gratar
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Crap Cu Cascaval
Stiuca Umpluta Fiarta
Tarta Cu Creveti Si Chili
Plachie De Crap
Marinata De Crap
Peste Grecesc
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
"papiote" De Cod
Salau Polonez
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Cubulete De Peste Prajit
Peste Pescaresc
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
 

Top Retete Culinare