Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Nuci
Pastrav In Smantana
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Rasol De Salau Cald
Merlucius Cu Rozmarin
Churros De Pescado
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Pana De Somn
Somon Cu Lamiie
Saramura De Crap Aromata
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Peste Cu Sos Pescador
Crap Cu Varza
Marinata De Crap
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Salau Prajit Cu Usturoi
Salau Polonez Rapid
 

Top Retete Culinare