Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cod A La French Country

Ingrediente
4 cod fillet(185 gr fiecare), sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 4 rosii taiate cubulete, 4-5 masline, 1 linguruta busuioc si putin cimbru - 1 /2 ligurita sau mai putin

Preparare
Se sareaza si pipereaza codul pe ambele parti. Se incing 2 linguri (30 ml)de ulei, se pune codul si se lasa 30 secunde fiecare parte. Se pun rosiile taiate cubulete, de preferinta rosii lunguiete, maslinele taiate rondele si cimbrul peste peste se acopera, reducind temperatura. Se lasa 2-3 minute. Se adauga busuiocul si restul de ulei (o lingura), se acopera 2 minute sau pina cind codul este facut, se inteapa cu furculita.

Servire
Se serveste alturi de cartofi fierti cu coaja si un pahar de vin alb

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Polonez
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Rulouri Cu Peste
Crap Umplut Cu Orez
Scrumbii La Cuptor
Peste Marinat
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Cu Sos De Smintina
Crap Cu Varza
Salau Mic Pane
Stiuca Cu Rosii
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Friptura De Peste
Salau Prajit Cu Usturoi
Peste Cu Sos De Mere
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Salau Marinat
Manga Thai
Peste Cu Sos Ragut
 

Top Retete Culinare