Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Peste

Ingrediente
1,5 kg. peste (stiuca, crap, salau etc.), 7-8 buc. ceapa mari, 2 cesti de ulei, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, 1-2 legaturi patrunjel verde, sare, piper

Preparare
Se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Se taie ceapa in felii subtiri si se prajeste usor in ulei. Se adauga rosiile curatate si taiate, piper, mult patrunjel tocat si vin, amestecind totul bine. Dupa ce s-au prajit se pune totul intr-o tava, se asaza bucatile de peste deasupra si se da la cuptor la foc potrivit, iar din cind in cind se toarna sos deasupra pestelui. Cind este gata plachia se asaza pe o farfurie si se poate servi calda sau rece, dupa plac.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Mincare De Somn Cu Rosii
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Salau Mic Pane
Friptura De Peste
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Manga Thai
Rulouri Cu Peste
Plachie De Peste
Peste Pe Legume
Pastrav In Smantana
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Peste Cu Orez
Peste In Aluat Crocant
Crap Cu Cascaval
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Marinata De Peste
Pastrav Umplut
Churros De Pescado
Cod A La French Country
 

Top Retete Culinare