Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Peste

Ingrediente
1,5 kg. peste (stiuca, crap, salau etc.), 7-8 buc. ceapa mari, 2 cesti de ulei, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, 1-2 legaturi patrunjel verde, sare, piper

Preparare
Se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Se taie ceapa in felii subtiri si se prajeste usor in ulei. Se adauga rosiile curatate si taiate, piper, mult patrunjel tocat si vin, amestecind totul bine. Dupa ce s-au prajit se pune totul intr-o tava, se asaza bucatile de peste deasupra si se da la cuptor la foc potrivit, iar din cind in cind se toarna sos deasupra pestelui. Cind este gata plachia se asaza pe o farfurie si se poate servi calda sau rece, dupa plac.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Saramura De Macrou
Tarta Cu Creveti Si Chili
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Crap Cu Cascaval
Peste In Aluat Crocant
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Friptura De Peste
Salau Marinat
Manga Thai
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Merlucius Cu Rozmarin
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Plachie De Crap
File De Calcan Cu Lapte
Peste La Cuptor
Crap La Cuptor Pescaresc
Stiuca Umpluta Fiarta
Crochete Din Peste
 

Top Retete Culinare