Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval

Ingrediente
1 crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, ½ pahar otet de vin indulcit cu putin zahar, 1 pahar mare ulei, 1 kg rosii, 1 pahar smintina, 200g cascaval, 1 lingura unt proaspat, 1 lingura unt topit, 1 ceapa taiata pestisori, sare, piper, foaie de dafin

Preparare
Pestele curatat si spalat se lasa ½ ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul de vin, sare, piper, foi de dafin, 100g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se asaza pe farfuria de servit. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat prin sita. Se toarna apoi smintina si restul de cascaval ras. Se mai da la cuptor ½ ora sa se rumeneasca

Servire
Se serveste fierbinte cu unt proaspat pe deasupra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Peste
Peste La Cuptor Pe Taietei
Rasol De Salau Cald
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Rulouri Cu Peste
Churros De Pescado
Nisetru La Gratar
Peste Cu Sos Pescador
Stiuca Umpluta Fiarta
Salau Polonez
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Cod File
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste Prajit In Aluat
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Crochete Din Peste
File De Peste Cu Ciuperci
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Filets De Salau
Peste La Cuptor
 

Top Retete Culinare