Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval

Ingrediente
1 crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, ½ pahar otet de vin indulcit cu putin zahar, 1 pahar mare ulei, 1 kg rosii, 1 pahar smintina, 200g cascaval, 1 lingura unt proaspat, 1 lingura unt topit, 1 ceapa taiata pestisori, sare, piper, foaie de dafin

Preparare
Pestele curatat si spalat se lasa ½ ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul de vin, sare, piper, foi de dafin, 100g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se asaza pe farfuria de servit. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat prin sita. Se toarna apoi smintina si restul de cascaval ras. Se mai da la cuptor ½ ora sa se rumeneasca

Servire
Se serveste fierbinte cu unt proaspat pe deasupra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Orez
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Saramura Aromata Cu Usturoi
Salau Cu Ciuperci
Peste In Aluat Crocant
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Plachie De Crap In Vin
Cubulete De Peste Prajit
Peste Prajit In Aluat
Zacusca De Peste
Salau Mic Pane
Peste Teriyaki
Peste La Cuptor Pe Taietei
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Scrumbii La Cuptor
Tarta Cu Creveti Si Chili
Peste Pescaresc
Crap La Cuptor Pescaresc
Saramura De Crap Romanesc
 

Top Retete Culinare