Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Chiftelute Din Peste
Crap Grecesc
Crap Cu Varza
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Peste Teriyaki
Somon La Gratar
Crap Umplut Cu Orez
Plachie De Crap
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Cu Spanac
Somon Cu Lamiie
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
File De Peste Cu Ciuperci
Peste La Cuptor
Pastrav Umplut
Peste Cu Sos Pescador
Peste Grecesc
Marinata De Crap Aromata
 

Top Retete Culinare