Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Macrou
Peste Inabusit
Salau Marinat
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Biban In Saramura
Crap Cu Varza
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Cod In Vas De Lut
Zacusca De Peste
Salau Cu Patrunjel Verde
Macrou La Gratar
Crap Rasol Cu Legume
Crap Umplut Cu Orez
Crap Cu Cascaval
Cod A La French Country
Tarta Cu Creveti Si Chili
Peste Cu Sos Pescador
Saramura Aromata Cu Usturoi
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
 

Top Retete Culinare