Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Sufleu Din Peste
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste Pescaresc
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Ardei Umpluti Cu Peste
Crap Prajit
Nisetru La Gratar
Peste Cu Orez
Rasol De Peste Cu Maioneza
Cod File
Crap Cu Varza
Saramura De Crap Romanesc
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Salau Marinat
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Merlucius Cu Rozmarin
Crap Cu Cascaval
Churros De Pescado
Sufleu De Peste Cu Lapte
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare