Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

"papiote" De Cod
Peste Pe Legume
Crap Rasol Cu Legume
Salau In Sos De Riesling
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Peste La Cuptor
Scrumbii La Cuptor
Marinata De Peste
Peste La Sare
Plachie De Crap In Vin
Cod A La French Country
Saramura De Crap Aromata
Salau Cu Patrunjel Verde
Sufleu De Peste Cu Lapte
Crap Cu Arpagic
Zacusca De Peste
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Cu Varza
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Crap Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare