Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Plachie De Crap Cu Verdeata
Stiuca La Gratar
Peste "a La Bonne Femme"
Salau Prajit Cu Usturoi
Pastravi Cu Migdale
Crap Umplut Cu Orez
Mincare De Somn Cu Rosii
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Cod File
Somon La Gratar
Peste Umplut Cu Ciuperci
Peste Inabusit
"papiote" De Cod
Crap La Cuptor
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Peste La Sare
Crap Rasol Cu Legume
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Crap Umplut Cu Nuci
 

Top Retete Culinare