Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salmon In Sos De Whisky Si Smantina

Ingrediente
2 feli salmon 175gr. fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15gr. unt, 1 lingura whisky, 200ml. smantina dulce, 2 linguri chives (irit) taiat marunt

Preparare
Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe feli si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se adauga smantina amestecand pe fundul tigai. Adaugam sare, piper dupa gust, se adauga 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.

Servire
Se serveste imediat.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Inabusit
Rulouri Cu Peste
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Stiuca La Gratar
Peste Cu Spanac
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Crap Rasol Cu Legume
Mincare De Somn Cu Rosii
Salau In Aspic
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Plachie De Crap
Crap Cu Morcov
Salau Cu Patrunjel Verde
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Cod File
Cod A La French Country
Saramura De Crap Aromata
Scrumbii La Cuptor
Saramura De Crap Romanesc
 

Top Retete Culinare