Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pescaresc

Ingrediente
750 gr. crap, sebasta sau barcuta, 3 linguri ulei, 2 cepe, 4-5 catei usturoi, ¼ lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 ½ pahar apa, un virf cutit zahar, sare

Preparare
Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul.

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap La Cuptor Pescaresc
Plachie De Crap In Vin
Salau Cu Sos De Lamiie
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Crap Prajit
Friptura De Peste
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Salau Cu Patrunjel Verde
Peste La Cuptor
Peste Umplut Cu Ciuperci
Peste Inabusit
Crap Grecesc
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Ardei Umpluti Cu Peste
Peste In Aluat Crocant
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap Cu Cascaval
Sufleu De Peste Cu Lapte
 

Top Retete Culinare