Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Stropit Cu Vin

Ingrediente
1 crap, 2 linguri cu virf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, o lamiie, 6-7 linguri de ulei, 2-3 catei de usturoi, 2 buc. ceapa, patrunjel, sare, piper, cimbru, 1 pahar mic cu vin

Preparare
Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune pestele intreg, in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cod A La French Country
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap La Cuptor Pescaresc
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Salau In Aspic
Peste "a Suisse"
Saramura De Crap Romanesc
Peste Grecesc
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Peste Cu Sos De Mere
Salau Polonez Rapid
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste La Sare
Peste Umplut Cu Ciuperci
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Crap Cu Arpagic
Salau In Sos De Riesling
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Filets De Salau
 

Top Retete Culinare