Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Stropit Cu Vin

Ingrediente
1 crap, 2 linguri cu virf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, o lamiie, 6-7 linguri de ulei, 2-3 catei de usturoi, 2 buc. ceapa, patrunjel, sare, piper, cimbru, 1 pahar mic cu vin

Preparare
Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune pestele intreg, in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Crap Aromata
Chiftelute Din Peste
Saramura De Crap Picanta
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Salau Cu Patrunjel Verde
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
File De Peste Cu Ciuperci
Cod A La French Country
Crap Rasol Cu Legume
Biban In Saramura
Cod In Vas De Lut
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Cu Sos A La Grec
Peste In Aluat Crocant
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Sufleu De Peste Cu Lapte
Salau Polonez
Mincare De Somn Cu Rosii
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
 

Top Retete Culinare