Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Salau In Sos De Riesling

Ingrediente
4 bucati file de salau a cite 200 g, 50 gr. carne afumata, 4 linguri de Riesling, o ceasca de apa, 1 pahar de smintina, 1 galbenus de ou, suc de lamiie, o lingura de gelatina pentru alimente, o legatura patrunjel, o lamiie, sare

Preparare
Pestele se curata si se acreste cu lamiie. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apoi se pun la fript fileurile de peste, fiecare parte timp de 3 minute pina primesc o culoare maronie. Se toarna Riesling, se pune capacul si la cea mai mica flacara se frige inabusit timp de 10 minute. Se scoate pestele, se sareaza usor si se tine la cald pe o plita incalzita in prealabil. Se amesteca gelatina in apa si se adauga la zeama fripturii dupa care se da citeva clocote. Se pune galbenusul in smintina si se amesteca in sosul care nu mai clocoteste. Se ia oala de pe cuptor si se adauga sare dupa gust. Se toarna apoi sosul peste fileurile de peste si se garniseste cu patrunjel verde taiat si cu felii de lamiie

Servire
Se poate servi ca si garnitura cu sparanghel sau cartofi prajiti

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cod In Vas De Lut
Scoici Cu Vin Alb
Plachie De Crap Cu Verdeata
Somon La Gratar
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap Cu Ciuperci
Filets De Salau
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Pastrav In Smantana
Salau Polonez Rapid
Pastravi La Gratar
Salau La Gratar
File De Peste Cu Ciuperci
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Friptura De Peste
Salau Polonez
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Saramura De Crap Cu Ardei
Macrouri La Cuptor
 

Top Retete Culinare