Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Crap Aromata

Ingrediente
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml ulei, 50 gr. usturoi, 1 fir cimbru, citeva boabe de piper, sare dupa gust

Preparare
Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii si usturoiul.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Chiftelute Din Peste
Salau Mic Pane
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Salau Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Plachie De Crap
Peste "a La Bonne Femme"
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Salau Polonez Rapid
Salau Prajit Cu Usturoi
Friptura De Peste
File De Peste Cu Ciuperci
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Pastravi Cu Bere
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Mincare De Somn Cu Rosii
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
 

Top Retete Culinare