Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Crap Aromata

Ingrediente
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml ulei, 50 gr. usturoi, 1 fir cimbru, citeva boabe de piper, sare dupa gust

Preparare
Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii si usturoiul.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Prajit Cu Usturoi
Peste Grecesc
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Saramura De Crap Picanta
Rasol De Peste Cu Legume
Peste In Aluat Crocant
Plachie De Peste
Salau Cu Ciuperci
Sufleu De Peste Cu Lapte
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Crochete Din Peste
Plachie De Crap
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap Prajit
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Grecesc
Peste Pescaresc
 

Top Retete Culinare