Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou La Gratar

Ingrediente
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Preparare
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.

Servire
Se serveste cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Cu Spanac
Crap Cu Varza
Crap Umplut Cu Nuci
Scrumbii La Cuptor
Peste "a La Bonne Femme"
Stiuca Umpluta Fiarta
Rulouri Cu Peste
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Peste Cu Sos De Smintina
Pastravi Cu Migdale
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Salau In Aspic
Salau In Sos De Riesling
Crap Cu Cascaval
Cod File
Merlucius Cu Rozmarin
File De Calcan Cu Lapte
 

Top Retete Culinare