Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou La Gratar

Ingrediente
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Preparare
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.

Servire
Se serveste cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Churros De Pescado
Plachie De Crap Cu Verdeata
Mincare De Somn Cu Rosii
Rasol De Peste Cu Legume
Cod In Vas De Lut
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Marinata De Macrou
Stufat De Peste
Saramura Dobrogeana
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Saramura De Crap
Peste "a La Bonne Femme"
Peste Cu Sos Pescador
Stiuca La Gratar
Crap Cu Menta
Peste "a Suisse"
Crap Cu Ciuperci
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Macrou La Gratar
 

Top Retete Culinare