Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou La Gratar

Ingrediente
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Preparare
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.

Servire
Se serveste cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Sufleu Din Peste
Peste Cu Orez
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Peste "a La Bonne Femme"
Salau Marinat
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Scrumbii La Cuptor
Saramura De Macrou
Macrouri La Cuptor
Churros De Pescado
Peste La Sare
Peste La Cuptor
Cod A La French Country
Peste Umplut Cu Ciuperci
Zacusca De Peste
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Biban In Saramura
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
 

Top Retete Culinare