Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou La Gratar

Ingrediente
macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert, bulion sau ketchup (chiar si ceapa)

Preparare
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.

Servire
Se serveste cu mamaliguta

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Grecesc
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Crap La Cuptor Pescaresc
Stiuca Umpluta Fiarta
Marinata De Peste
Crap Cu Morcov
Peste La Sare
Crap Rasol Cu Legume
Salau In Aspic
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Peste Cu Orez
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Cod File
Mincare De Somn Cu Rosii
Stiuca La Gratar
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Stiuca Cu Rosii
 

Top Retete Culinare