Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a Suisse"

Ingrediente
500-600 gr. peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Preparare
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Zacusca De Peste
Peste Marinat
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Saramura De Crap Cu Ardei
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Crap La Cuptor
Chiftelute Din Peste
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Crap Grecesc
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Saramura Aromata Cu Usturoi
Peste Umplut Cu Ciuperci
Cod In Vas De Lut
Rasol De Peste Cu Legume
Saramura De Peste
Crap Cu Morcov
Crap Cu Menta
Peste Cu Sos Ragut
Peste Cu Spanac
 

Top Retete Culinare