Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a Suisse"

Ingrediente
500-600 gr. peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Preparare
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap La Cuptor Cu Usturoi
Rasol De Peste Cu Maioneza
Peste La Cuptor
Somon La Gratar
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Crap Umplut Cu Ciuperci
Saramura De Crap Cu Ardei
Peste Pe Legume
Peste Inabusit
Pastravi Cu Bere
Marinata De Peste
Crap Cu Morcov
Peste Cu Orez
File De Peste Cu Ciuperci
Stiuca Umpluta Fiarta
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Scoici Cu Vin Alb
Crap La Cuptor
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
 

Top Retete Culinare