Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a Suisse"

Ingrediente
500-600 gr. peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Preparare
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Cu Cascaval Si Smintina
Salau In Sos De Riesling
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Saramura De Macrou
Scrumbii La Cuptor
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Stiuca Cu Rosii
Peste Pe Legume
Marinata De Macrou
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste Umplut Cu Ciuperci
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Plachie De Crap Cu Ceapa
File De Calcan Cu Lapte
Stiuca La Gratar
Cod File
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Salau Polonez
Pana De Somn
Peste In Aluat Crocant
 

Top Retete Culinare