Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a Suisse"

Ingrediente
500-600 gr. peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Preparare
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau La Gratar
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap Cu Menta
Salau Cu Patrunjel Verde
Ardei Umpluti Cu Peste
Sufleu Din Peste
Crap Cu Arpagic
Salau Marinat
Stufat De Peste
Peste Pe Legume
Macrou La Gratar
Crap Grecesc
Peste Cu Sos Ragut
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Macrouri La Cuptor
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Salau Cu Sos De Lamiie
 

Top Retete Culinare