Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a Suisse"

Ingrediente
500-600 gr. peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Preparare
Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Peste Umplut Cu Ciuperci
Macrou La Gratar
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Snitel De Peste
Pastravi Cu Unt
Filets De Salau
Peste Cu Sos Pescador
Peste Teriyaki
Saramura De Crap
Crap Umplut Cu Nuci
Crap Prajit
Salau Polonez
Peste Cu Sos Ragut
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Marinata De Peste
File De Calcan Cu Lapte
Rasol De Peste Cu Legume
Tarta Cu Creveti Si Chili
 

Top Retete Culinare