Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Stufat De Peste

Ingrediente
1,2 kg peste (crap, macrou), 5 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 2 legaturi marar, 1 legatura patrunjel, 150 gr. masline verzi, 120 ml ulei, 100 ml vin alb, sare piper

Preparare
Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor. Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei. Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min. Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara simburi si se fierbe 5 min.

Servire
Se serveste rece

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Umplut Cu Nuci
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Salau Prajit Cu Usturoi
Peste Teriyaki
Salau La Gratar
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Pastravi Cu Migdale
Pastrav In Smantana
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Crap Cu Rosii
Crap Cu Cascaval
Somon La Gratar
Scoici Cu Vin Alb
Plachie De Crap Cu Ceapa
Cod In Vas De Lut
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Crap Rasol Cu Legume
"papiote" De Cod
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
 

Top Retete Culinare