Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Grecesc

Ingrediente
1 crap cam de 1kg, 1 ½ lamiie, ½ pahar ulei, sare, piper

Preparare
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste In Aluat Crocant
File De Calcan Cu Lapte
Peste Cu Sos Ragut
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Salau Polonez
Marinata De Crap
Peste Cu Sos De Mere
Peste "a Suisse"
Pastravi Cu Migdale
Saramura De Macrou
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Rasol De Peste Cu Maioneza
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Marinata De Peste
Crap Umplut Cu Nuci
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Macrou La Gratar
Salau Polonez Rapid
File De Cod Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare