Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Grecesc

Ingrediente
1 crap cam de 1kg, 1 ½ lamiie, ½ pahar ulei, sare, piper

Preparare
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Cu Cascaval
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Saramura De Macrou
Chiftelute De Salau (cod)
Merlucius Cu Rozmarin
Plachie De Crap Cu Ceapa
Tarta Cu Creveti Si Chili
Plachie De Crap In Vin
Somon Cu Lamiie
Crap Umplut Cu Orez
Peste Inabusit
Crap Umplut Cu Nuci
Pana De Somn
Crochete Din Peste
Crap Grecesc
Crap Cu Ciuperci
Cod A La French Country
Salau Polonez
Scrumbii La Cuptor
Peste "a Suisse"
 

Top Retete Culinare