Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Grecesc

Ingrediente
1 crap cam de 1kg, 1 ½ lamiie, ½ pahar ulei, sare, piper

Preparare
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pina se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Sos De Riesling
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap Grecesc
Peste Umplut Cu Ciuperci
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap La Cuptor
Peste Cu Spanac
Crap Cu Menta
Peste La Sare
Chiftelute De Salau (cod)
Saramura De Peste
Mincare De Somn Cu Rosii
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Cod A La French Country
Pastrav Umplut
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Crap Cu Varza
Pastravi Cu Migdale
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Rasol De Salau Cald
 

Top Retete Culinare