Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Mic Pane
Chiftelute Din Peste
Peste Inabusit
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Peste Cu Sos La Cuptor
Peste Cu Ciuperci
Filets De Salau
Peste Marinat
Rasol De Peste Cu Legume
Salau La Gratar
Saramura De Macrou
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Saramura De Crap Picanta
Stiuca Cu Rosii
Chiftelute De Salau (cod)
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Saramura Aromata Cu Usturoi
Somon Cu Lamiie
Crap Cu Ciuperci
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare