Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Prajit In Aluat
Mincare De Somn Cu Rosii
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Pastravi Cu Bere
Salau Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Salau Mic Pane
Marinata De Crap Aromata
Saramura De Crap Aromata
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Cod In Vas De Lut
Saramura De Macrou
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Peste Grecesc
Macrou La Gratar
Peste La Cuptor
Plachie De Crap Cu Verdeata
Peste Inabusit
Plachie De Crap In Vin
Stiuca Umpluta Fiarta
 

Top Retete Culinare