Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Peste Marinat
Crap Umplut Cu Orez
Crap Cu Morcov
Macrouri La Cuptor
Pastravi Cu Unt
Crap La Cuptor
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Saramura De Peste
Merlucius Cu Rozmarin
Rasol De Peste Cu Legume
Salau La Gratar
Salau Mic Pane
Marinata De Crap Aromata
Saramura De Crap Cu Ardei
Pana De Somn
 

Top Retete Culinare