Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cubulete De Peste Prajit
Salau La Gratar
Chiftelute De Salau (cod)
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Salau In Aspic
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste Pescaresc
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Crap La Cuptor Pescaresc
Crap Cu Arpagic
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Peste La Cuptor
Sufleu Din Peste
Peste Inabusit
Peste Marinat
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
File De Peste Cu Ciuperci
Biban In Saramura
Peste Cu Varza
 

Top Retete Culinare