Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Prajit
Cod File
Somon Cu Lamiie
Salau Marinat
Peste Cu Sos De Smintina
Crap Cu Cascaval
Stiuca Umpluta Fiarta
Peste La Cuptor
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Mincare De Somn Cu Rosii
Pastravi Cu Migdale
Plachie De Peste
Sufleu De Peste Cu Lapte
Crap Umplut Cu Nuci
Pastravi Cu Unt
Sufleu Din Peste
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Pastravi Cu Bere
Peste La Sare
Crap Grecesc
 

Top Retete Culinare