Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Plachie De Crap In Vin

Ingrediente
1 kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe piper, 2-3 boabe ienibahar, 1 pahar vin, citeva felii de lamiie, sare

Preparare
Pestele, curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 minute. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat. Se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti. In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata pestisori. Cind ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se da la cuptor la foc mic si se lasa pina ce scade

Servire
Se poate servi cald sau rece

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Merlucius Cu Rozmarin
Marinata De Macrou
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Scoici Cu Vin Alb
Peste Grecesc
Plachie De Crap Cu Verdeata
Peste Cu Sos La Cuptor
Crap Cu Cascaval
Salau Polonez Rapid
Stiuca Umpluta Fiarta
Pastravi La Gratar
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Crap Cu Menta
Marinata De Crap
Sufleu De Peste Cu Lapte
Peste La Cuptor Pe Taietei
Stiuca La Gratar
Cod In Vas De Lut
 

Top Retete Culinare