Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste In Aluat Crocant

Ingrediente
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia

Preparare
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Servire
Se serveste cu lamiie

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Cod A La French Country
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Saramura De Crap Aromata
Peste La Cuptor
Peste In Aluat Crocant
Peste Marinat
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Somon Cu Lamiie
Salau Mic Pane
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap La Cuptor Pescaresc
Cod In Vas De Lut
Somon La Gratar
Salau Cu Ciuperci
Nisetru La Gratar
Crap Cu Rosii
Snitel De Peste
 

Top Retete Culinare