Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste In Aluat Crocant

Ingrediente
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia

Preparare
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Servire
Se serveste cu lamiie

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Macrouri La Cuptor
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap La Cuptor Pescaresc
Salau Prajit Cu Usturoi
Plachie De Crap
Salau In Aspic
Plachie De Peste
Rulouri Cu Peste
Stufat De Peste
Stiuca Cu Rosii
Salau Polonez
"papiote" De Cod
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste Cu Sos Pescador
Plachie De Crap Cu Ceapa
Rasol De Salau Cald
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Pastravi Cu Bere
Salau Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare