Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste In Aluat Crocant

Ingrediente
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia

Preparare
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Servire
Se serveste cu lamiie

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Saramura De Peste
Peste Cu Sos Ragut
Churros De Pescado
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Saramura De Crap Aromata
Snitel De Peste
Stiuca La Gratar
Sufleu Din Peste
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Crap La Cuptor Pescaresc
Peste Cu Varza
Filets De Salau
Crap Cu Rosii
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Crap Umplut Cu Ciuperci
Crap Prajit
Marinata De Crap
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
 

Top Retete Culinare