Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste In Aluat Crocant

Ingrediente
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia

Preparare
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Servire
Se serveste cu lamiie

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Saramura De Crap Aromata
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crochete Din Peste
Rulouri Cu Peste
Salau Marinat
Peste Cu Sos De Smintina
Rasol De Peste Cu Cartofi Natur
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos Ragut
Peste "a Suisse"
Peste "a La Bonne Femme"
Peste Umplut Cu Ciuperci
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Marinata De Crap Aromata
Pastravi La Gratar
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Crap Umplut Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare