Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste In Aluat Crocant

Ingrediente
peste, oua, piper, sare, faina, ulei, boia

Preparare
Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, dupa care se incorporeaza si galbenusurile si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de clatite, amestecindu-se de sus in jos cu o lingura. Se incinge o cratita cu ulei. Pestele se da prin oua si se prajeste in uleiul incins.

Servire
Se serveste cu lamiie

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Crap Cu Ceapa
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos De Mere
Plachie De Peste
Churros De Pescado
Peste La Cuptor
Crap Cu Cascaval
Plachie De Crap
Salau In Aspic
Pastravi Cu Unt
Saramura Dobrogeana
Pastrav Umplut
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Saramura De Macrou
"papiote" De Cod
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
 

Top Retete Culinare