Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastravi La Gratar
Rasol De Peste Cu Legume
Crap Cu Arpagic
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Plachie De Crap
Saramura De Crap Cu Ardei
Snitel De Peste
Marinata De Macrou
Peste Cu Ciuperci
Filets De Salau
Saramura Dobrogeana
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Crap Umplut Cu Nuci
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Peste Teriyaki
Crap Prajit
Crap Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Pescaresc
Saramura De Peste
 

Top Retete Culinare