Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Crap Cu Ciuperci
Cubulete De Peste Prajit
Plachie De Peste
Manga Thai
Saramura De Crap Aromata
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Crap Umplut Cu Nuci
Peste Marinat
Snitel De Peste
Crap La Cuptor Pescaresc
Saramura Dobrogeana
Peste Cu Spanac
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste Cu Sos Ragut
Plachie De Crap In Vin
Peste Pescaresc
 

Top Retete Culinare