Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Cuptor Pe Taietei
Crap Cu Morcov
Salau Polonez
Saramura De Crap Picanta
Chiftelute De Salau (cod)
Crap Rasol Cu Legume
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau Cu Sos De Lamiie
Crap Umplut Cu Orez
Filets De Salau
Marinata De Crap Aromata
Plachie De Crap Cu Ceapa
Zacusca De Peste
Crap Cu Menta
Peste Cu Varza
Salau In Aspic
Cod In Vas De Lut
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Pana De Somn
Peste Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare