Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ardei Umpluti Cu Peste
Plachie De Peste
File De Peste Cu Ciuperci
Peste "a La Bonne Femme"
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Crap Cu Menta
Peste Teriyaki
Pastravi Cu Bere
"papiote" De Cod
Crap Cu Ciuperci
Filets De Salau
Peste Cu Sos Pescador
Peste Marinat
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Crap Cu Cascaval
Zacusca De Peste
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Pastravi Cu Migdale
 

Top Retete Culinare