Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Pe Legume
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Peste Cu Sos A La Grec
Crap Cu Menta
Pastrav In Smantana
Crap Umplut Cu Nuci
Rulouri Cu Peste
Peste Teriyaki
Salau Polonez
Marinata De Crap Aromata
Peste La Sare
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Saramura Dobrogeana
Cod In Vas De Lut
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Crap Prajit Cu Zeama De Lamiie
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Cod File
 

Top Retete Culinare