Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste Pe Legume

Ingrediente
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente

Preparare
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.

Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ardei Umpluti Cu Peste
Macrou La Gratar
Chiftelute De Salau (cod)
Peste Cu Sos Pescador
Mincare De Somn Cu Rosii
Pana De Somn
Pastravi Cu Bere
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Marinata De Crap
File De Calcan Cu Lapte
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Pastravi Cu Unt
Peste Cu Sos A La Grec
Filets De Salau
Plachie De Crap Cu Verdeata
Plachie De Crap Cu Ceapa
Rasol De Peste Cu Maioneza
 

Top Retete Culinare