Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rasol De Peste Cu Maioneza

Ingrediente
1,5 kg. peste alb (salau etc.), zarzavat de supa, 500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, o foaie dafin, boabe de piper, sare, verdeata, maioneza

Preparare
Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaia de dafin. Se trage vasul la marginea plitei si, dupa ce nu mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se fierbe apoi la foc iute. Cind este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si, dupa ce s-a racit, se acopera cu maioneza.

Servire
Se serveste cu cartofi fierti, presarati cu patrunjel tocat

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Stiuca La Gratar
Salmon In Sos De Whisky Si Smantina
Saramura De Crap Romanesc
Crochete Din Peste
Peste Pescaresc
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Crap Rasol Cu Legume
Peste Cu Sos De Smintina
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Crap Cu Varza
Salau In Sos De Riesling
Sufleu De Peste Cu Lapte
Peste Rasol Cu Cartofi Si Slanina
Pastravi Cu Migdale
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Stiuca Cu Rosii
Peste Cu Sos De Mere
Salau La Gratar
Scrumbii La Cuptor
Cubulete De Peste Prajit
 

Top Retete Culinare