Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rasol De Peste Cu Maioneza

Ingrediente
1,5 kg. peste alb (salau etc.), zarzavat de supa, 500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, o foaie dafin, boabe de piper, sare, verdeata, maioneza

Preparare
Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaia de dafin. Se trage vasul la marginea plitei si, dupa ce nu mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se fierbe apoi la foc iute. Cind este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si, dupa ce s-a racit, se acopera cu maioneza.

Servire
Se serveste cu cartofi fierti, presarati cu patrunjel tocat

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau In Sos De Riesling
Peste Teriyaki
Peste Cu Spanac
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Macrouri La Cuptor
Peste Cu Orez
Pastravi Cu Unt
Marinata De Macrou
Salau Polonez Rapid
Peste La Sare
Crochete Din Peste
File De Cod Cu Cascaval
Somon La Gratar
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Crap La Cuptor Pescaresc
Somon Cu Lamiie
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Marinata De Peste
 

Top Retete Culinare