Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Pescaresc

Ingrediente
1 crap maricel (1- 11/2 kg), 2 rosii(sau in bulion), 3 catei usturoi, cimbru

Preparare
Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o "coaja" care se desface singura.

Servire
Se poate servi cald sau rece. Mamaliga, salata, sau orice va mai place. Merge si mujdei.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Marinata De Crap
Tarta Cu Creveti Si Chili
Crap La Cuptor
Peste Inabusit
Crap Umplut Cu Orez
Peste Cu Sos Ragut
Cod In Vas De Lut
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Salau Polonez
Peste Umplut Cu Ciuperci
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Saramura De Crap Romanesc
Peste Cu Spanac
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Zacusca De Peste
Salau La Gratar
Crap Cu Varza
Plachie De Crap In Vin
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Salau In Aspic
 

Top Retete Culinare