Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Pescaresc

Ingrediente
1 crap maricel (1- 11/2 kg), 2 rosii(sau in bulion), 3 catei usturoi, cimbru

Preparare
Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o "coaja" care se desface singura.

Servire
Se poate servi cald sau rece. Mamaliga, salata, sau orice va mai place. Merge si mujdei.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Salau La Gratar
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Plachie De Crap In Vin
Plachie De Crap Cu Ceapa
Peste Cu Sos A La Grec
Saramura De Peste
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Nucsoara
Peste "a Suisse"
Peste La Cuptor Pe Taietei
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Crap La Cuptor Pescaresc
Churros De Pescado
Cod In Vas De Lut
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Musaca Cu Ton Si Paste Fainoase
Pastravi Cu Unt
 

Top Retete Culinare