Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Pescaresc

Ingrediente
1 crap maricel (1- 11/2 kg), 2 rosii(sau in bulion), 3 catei usturoi, cimbru

Preparare
Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o "coaja" care se desface singura.

Servire
Se poate servi cald sau rece. Mamaliga, salata, sau orice va mai place. Merge si mujdei.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste La Sare
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Stiuca Umpluta Fiarta
Merlucius Cu Rozmarin
Pastravi Cu Unt
Peste La Gratin Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Saramura De Peste
Marinata De Crap Aromata
Marinata De Crap
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Macrou La Gratar
Tarta Cu Creveti Si Chili
Saramura De Macrou
Marinata De Macrou
Peste Cu Orez
Pastravi Cu Bere
Friptura De Peste
Plachie De Crap In Vin
Saramura De Crap Romanesc
 

Top Retete Culinare