Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Pescaresc

Ingrediente
1 crap maricel (1- 11/2 kg), 2 rosii(sau in bulion), 3 catei usturoi, cimbru

Preparare
Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o "coaja" care se desface singura.

Servire
Se poate servi cald sau rece. Mamaliga, salata, sau orice va mai place. Merge si mujdei.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap La Cuptor Cu Usturoi
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Crap Umplut Cu Ciuperci
Peste Umplut Cu Ciuperci
Peste Prajit In Aluat
Peste Cu Sos Pescador
Cubulete De Peste Dulci Acrisoare
Salau Prajit Cu Usturoi
Somon La Gratar
Rasol De Peste Cu Maioneza
Cubulete De Peste Prajit
File De Cod Cu Cascaval
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Scrumbii La Cuptor
Peste Grecesc
Salau Marinat
Cod In Vas De Lut
Cod A La French Country
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Salau Cu Patrunjel Verde
 

Top Retete Culinare