Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap La Cuptor Pescaresc

Ingrediente
1 crap maricel (1- 11/2 kg), 2 rosii(sau in bulion), 3 catei usturoi, cimbru

Preparare
Crapul, CU SOLZI, SE TAIE PE SPATE! Se pune, cu SOLZII IN JOS si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu ulei = 1 lingura si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o "coaja" care se desface singura.

Servire
Se poate servi cald sau rece. Mamaliga, salata, sau orice va mai place. Merge si mujdei.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Peste Inabusit
Filets De Salau
Merlan Cu Branza Gen Svaiter
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Peste Grecesc
Churros De Pescado
Pastravi La Gratar
Peste Cu Ciuperci
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Macrouri La Cuptor
Peste "a Suisse"
Zacusca De Peste
Peste La Sare
Saramura De Crap Aromata
Salau Cu Ciuperci
Rasol De Crap Cu Cartofi Si Dafin
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Rasol De Peste Cu Maioneza
Salau Polonez Rapid
Salau Prajit Cu Usturoi
 

Top Retete Culinare