Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Crap Umplut Cu Orez

Ingrediente
2 kg crap, 2 cepe, 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca stafice, sare, piper, o lingura de vin alb, untdelemn

Preparare
Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza. Se rumenesc in untdelemn 2 cepe taiate marunt cu o jumatate ceasca de orez spalat. Se adauga cate putina apa, pana incepe orezul sa fiarba. Se pune sare, piper si o jumatate ceasca de stafide fara samburi, spalate si alese. Se amesteca totul bine cu o lingura de vin alb. Se umple crapul de la burta, nu prea plin, caci orezul se mai umfla la foc. Se coase, ca sa nu curga umplutura. Se aseaza intr-o cratita lunga cu putina apa cu sare. Se unge bine cu untdelemn, se da la cuptor. Se coace la foc potrivit, cam o ora. Din cand in cand mai trebuie uns. Inainte de a se servi se scot atele.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Plachie De Crap Cu Ceapa
Crap Umplut Cu Ciuperci
Saramura De Crap Cu Ardei
Peste Cu Ciuperci
Tarta Cu Creveti Si Chili
Peste Prajit In Aluat
Merlucius Cu Rozmarin
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Peste Marinat
Peste "a Suisse"
Pastravi Cu Unt
Peste Pe Legume
Sufleu Din Peste
Peste La Sare
Manga Thai
Chiftelute De Salau (cod)
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Cod File
 

Top Retete Culinare