Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Saramura De Crap

Ingrediente
rosii, ardei, ceapa, usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei

Preparare
Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min.

Servire
Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Somon Cu Lamiie
Salau In Aspic
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap Cu Morcov
Sufleu Din Peste
Rulouri Cu Peste
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Scrumbii La Cuptor
Saramura De Crap Cu Ardei
Ton (macrou) In Sos De Iaurt Picant
Manga Thai
Saramura Aromata Cu Usturoi
File De Calcan Cu Lapte
Ardei Umpluti Cu Stavrid
Budinca De Peste Cu Smintina Si Cascaval
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Zacusca De Peste
Plachie De Crap In Vin
 

Top Retete Culinare