Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou Cu Smantana Si Lamaie

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Preparare
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau Cu Cascaval Si Smintina
Crap Prajit
Saramura De Crap
Salau Mic Pane
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Peste Marinat
Peste La Cuptor Pe Taietei
Marinata De Crap Aromata
Pastravi Cu Unt
Sufleu De Peste Cu Lapte
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Stiuca La Gratar
Sufleu Din Peste
Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Peste Prajit In Aluat
Crap Cu Morcov
File De Peste Cu Ciuperci
Stiuca Umpluta Fiarta
Salau Marinat
Crap In Foi De Dafin Stropit Cu Vin Rosu
 

Top Retete Culinare