Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou Cu Smantana Si Lamaie

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Preparare
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Pastravi Cu Unt
Rosii Umplute Cu Pasta De Peste
Friptura De Peste
Peste Umplut Cu Ciuperci
Scoici Cu Vin Alb
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Peste Cu Sos Ragut
Salau Polonez Rapid
Rasol De Peste Cu Maioneza
Somon La Gratar
Salau Prajit Cu Usturoi
Sufleu De Peste Cu Lapte
Plachie De Crap Cu Ceapa
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Salau Cu Ciuperci
Crap La Cuptor Cu Usturoi
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Peste Cu Orez
 

Top Retete Culinare