Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou Cu Smantana Si Lamaie

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Preparare
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Marinata De Crap Aromata
Peste Cu Varza
Crap Umplut Cu Ciuperci Si Orez
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Pastrav Umplut
Crap Cu Ciuperci
Plachie De Crap
Salau Cu Sos De Lamiie
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Saramura De Platica (reteta Din Delta)
Saramura Dobrogeana
Macrou La Gratar
Saramura De Peste
Sufleu De Peste Cu Lapte
File De Peste Cu Ciuperci
Mincare De Somn Cu Rosii
Peste La Cuptor Pe Taietei
Peste La Cuptor Cu Lamiie
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Crap Cu Morcov
 

Top Retete Culinare