Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou Cu Smantana Si Lamaie

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Preparare
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Aspic
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Crap Cu Cascaval
Salau Mic Pane
Saramura De Crap
Marinata De Peste
Stufat De Peste
Peste Marinat
Crap Rasol Cu Legume
Pana De Somn
Peste Cu Spanac
Somon La Gratar
Peste Cu Sos De Mere
Macrouri La Cuptor
Pastravi Cu Bere
Peste La Cuptor Pe Taietei
File De Cod Cu Cascaval
Crap Umplut Cu Orez
Crap Grecesc
Peste Cu Sos Pescador
 

Top Retete Culinare