Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Macrou Cu Smantana Si Lamaie

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Preparare
Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Salau In Aspic
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Salau In Sos De Riesling
Marinata De Macrou
Peste Pe Legume
Somon La Cuptor Cu Sos De Portocale
Saramura De Crap
Macrou Cu Smantana Si Lamaie
Salau La Gratar
Nisetru La Gratar
Salau Cu Cascaval Si Smintina
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Crap Cu Varza
Pastravi La Gratar
Peste Cu Sos De Smintina
Crap Umplut Cu Orez
Macrou La Gratar
Peste Cu Sos La Cuptor
Peste La Cuptor Cu Rosii Si Usturoi
Stiuca Cu Rosii
 

Top Retete Culinare