Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Scoici Cu Vin Alb

Ingrediente
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, ½ telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, ½ lingurita , ½ lingurita sare, 2 foi de dafin

Preparare
Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot.

Servire
Se servesc fierbinti

Durata
25 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Plachie De Crap Cu Verdeata
Crap Umplut Cu Nuci
Scrumbii La Cuptor
Peste Cu Sos La Cuptor
Somon Cu Lamiie
Rasol De Salau Cald
Peste Cu Sos De Smintina
Peste "a La Bonne Femme"
Plachie De Crap Cu Ceapa
File De Salau Cu Rosii La Cuptor
Chiftelute Din Peste
Marinata De Macrou
Peste La Cuptor
Peste Sarat Cu Mirodenii Si Sos
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Pastravi Cu Unt
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Rulouri Cu Peste
Zacusca De Peste
Ardei Umpluti Cu Peste
 

Top Retete Culinare