Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a La Bonne Femme"

Ingrediente
1 buc. peste, 100 gr. ciuperci, un ou, 3 galbenusuri, 100 gr. miez de piine, 3 lingurite lapte, sare, piper, 3 buc. rosii, o ceapa, patrunjel verde, 5 linguri de ulei

Preparare
Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.

Servire
Se serveste ca prim fel cu cartofi natur

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Rondele De Peste Cu Sos De Mustar
Marinata De Peste
Crochete Din Peste
Stridi Cu Sos De Sampanie (10 Portii)
Plachie De Peste
Pilaf Cu Pana De Somn Sarat
Saramura De Crap Romanesc
Peste Cu Cartofi Si Ceapa
Crap Cu Varza
Peste Cu Sos Tomat Si Vinete
Peste Umplut Cu Ciuperci
Saramura Dobrogeana
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Filets De Salau
Chiftelute De Salau (cod)
Scrumbii La Cuptor
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
Saramura Aromata Cu Usturoi
Zacusca De Peste Cu Arpagic
Pastravi La Gratar
 

Top Retete Culinare