Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a La Bonne Femme"

Ingrediente
1 buc. peste, 100 gr. ciuperci, un ou, 3 galbenusuri, 100 gr. miez de piine, 3 lingurite lapte, sare, piper, 3 buc. rosii, o ceapa, patrunjel verde, 5 linguri de ulei

Preparare
Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.

Servire
Se serveste ca prim fel cu cartofi natur

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Crap Grecesc
Peste Umplut Cu Ciuperci
Caserola Cu Ton Si Broccoli
Peste "a Suisse"
Plachie De Crap Cu Verdeata
Crap Cu Menta
Peste Pescaresc
Stiuca Umpluta Fiarta
Platica Cu Saramura Picanta De Legume
Peste Cu Sos Pescador
Somon Cu Lamiie
Marinata De Crap Aromata
Churros De Pescado
Peste Cu Orez
Marinata De Crap
Stiuca La Gratar
Marinata De Macrou
Snitel De Peste
Pastravi La Gratar
Peste Pe Legume
 

Top Retete Culinare