Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Peste "a La Bonne Femme"

Ingrediente
1 buc. peste, 100 gr. ciuperci, un ou, 3 galbenusuri, 100 gr. miez de piine, 3 lingurite lapte, sare, piper, 3 buc. rosii, o ceapa, patrunjel verde, 5 linguri de ulei

Preparare
Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.

Servire
Se serveste ca prim fel cu cartofi natur

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Peste

Filets De Salau
Pana De Somn
Somon La Gratar
Peste Cu Usturoi Si Lamiie
Scoici Cu Vin Alb
File De Calcan Cu Lapte
Crap Cu Cascaval
Crap Cu Sos Rosu Si Cascaval
Salau Polonez
Peste Cu Ciuperci
Mincare De Somn Cu Rosii
Crap La Cuptor
Cod File
Pastravi Cu Bere
Sufleu De Peste Cu Lapte
Cod In Vas De Lut
Cod A La French Country
Peste Umplut Cu Ceapa Si Icre
Crap Cu Morcov
Crap La Cuptor Stropit Cu Vin
 

Top Retete Culinare